Társkeresővel kapcsolatos kérdések és vélemények
Fórum Lelki-társ.COM társkereső Társkeresővel kapcsolatos kérdések és vélemények
Hozzászóláshoz kérjük, jelentkezz be!
Senkisem ír!
Érkezett 2021. június 9-én, 1 éve.
Végül is alkalmazásra került Tamasmester észrevétele, így a Ki nézte meg az adatlapom szolgáltatás Inkognitó beállítási lehetőséggé alakult át. Ennek megfelelően módosultak az erre vonatkozó szabályok is. Már nem vagy regisztrált tag, de ha véletlenül erre járnál, köszönjük a tanácsot!
Érkezett 2018. január 22-én, 4 éve.
Kedves Segítő Admin!
Miért kell nekem tudnom, hogy olyan valaki megnézte az adatlapom, aki viszont inkognitóban szeretne maradni. Szerintem jobb nem tudni. Egyenlő pálya, egyenlő esélyek!
Érkezett 2017. július 18-án, 5 éve.
Köszönöm a szándékot, sok sikert a társkeresésben!
Érkezett 2017. június 10-én, 5 éve.
Kedves ADMIN! Aggódásról szó sincs, pusztán támogatás gyanánt szerettem volna fizetni. De köszönöm a lehetőséget a társkereséshez. Igaz sok oldalon regisztráltam magam, annak ellenére, hogy nem látom sok értelmét. Persze vak tyúk is talál szemet, nekem miért ne lenne egyszer szerencsém. Egy teljes évem van rátalálni az igazira.
Legyen szép a anapod ADMIN :-)
Érkezett 2017. június 6-án, 5 éve.
Az eddigi tapasztalatok alapján nagyjából kirajzolódott, hogy milyen fejlesztéseket kellene végezni az oldalon. Már csak időt kellene rá találnom. A fizetési lehetőségek miatt pedig ne aggódj, az oldal teljes mértékben használható ingyenesen.
Érkezett 2017. június 5-én, 5 éve.
Szerintem nagyon megfelelő a lelki-tars. Sokat lehetne javítani, bővíteni rajta, de az túl bonyolítaná a használatát. A lényeg itt van, kép, leírás, statisztika, levélküldés! A többi már a felhasználókon múlik.
Azért az emelt díjas sms jó lenne ha működne :-) remélem rájövök a csekkes küldési megoldásra!
Legyen szép a napocskátok!
Érkezett 2017. június 5-én, 5 éve.
Kedves Admin!

A minap nekem is eszembe jutott a hozzászólások utólagos szerkesztésének lehetősége, így ha lehet javaslatot tenni, ezt a funkciót javasolnám. :)
Érkezett 2015. december 27-én, 6 éve.
Sziasztok!
Én most regiztem pár perce :) nekem eddig tetszik minden :) Mutatós, szép,jól van megcsinálva :)
Érkezett 2013. április 8-án, 9 éve.
Sziasztok!

Ebbe a témába várom a társkeresővel kapcsolatos véleményeket, kérdéseket. A kérdésekre adott válaszok egy része a segítség link alatt található oldalon fog megjelenni, de persze itt is igyekszem tájékoztatni mindenkit!
Érkezett 2012. november 4-én, 9 éve.