Társkereső tapasztalatok

Fórum Társkeresés Társkereső tapasztalatok
Hozzászóláshoz kérjük, jelentkezz be!

én rég óta keresek párt lehet túl vállogatos vagyok. Én azoknak a férfiaknak nem válaszolok akik túl fiatalok hozzám és helyileg túl messze laknak. Az én álmom egy olyan társat találni aki 63-69 kor között van Tatabányai legyen ez is 30 km re van tőlem. Ne a szex legyen neki a legfontosabb mert nem arról szól csak az élet nekem sokkal többet jelent a megértés bizalom és főként a beszélgetés

Érkezett 2022. augusztus 13-án, 5 hónapja.

Sziasztok,szeretem a sci-fit,a fantasyt,a távoli tájakat és az egzotikumot,meg a természet tudományokat.Keresek,egy szélles érdeklődésű gyönyörű nöt.

Érkezett 2019. május 22-én, 3 éve.

Sziasztok. Nagyon jól esik, hogy írhatok ebbe a fórumba. Régóta keresek egy helyet, ahol megírhatom a problémámat. Én is hosszú évek óta próbálkozom internetes társkereséssel. Kevés eredménnyel. Nekem is nagyon ritkán válaszol valaki (persze ilyenkor is elutasítót...) Olvasom, hogy közöttetek is nagyon sokan hasonló cipőben vannak. 43 éves vagyok. Nem tudok, és nem is akarok letenni arról, hogy családom legyen. Felsőfokú végzettséggel rendelkezem, átlagos kinézetűnek tartom magam. Kisebb-nagyobb hibáim persze vannak, de kinek nincsenek? Nagyon örülnék, ha valaki tapasztaltabb tudna nekem tanácsot adni, hogy miként próbálkozzak, mert lehet, hogy valamit rosszul csinálok. Azért is írtam ide most a fórumba is, mert minden szalmaszálat szeretnék megragadni. Fentebb, egy helyen olvastam, hogy gondolatmegosztás a fórumon azt is eredményezheti, hogy több ismerőst szerzünk.

Érkezett 2019. április 29-én, 3 éve.

Sziasztok! Komoly kapcsolatot rég kerestem, de az ismerőseim akik ezt teszik, folyamatosan azt mesélik, hogy manapság lassan reménytelen a helyzet... Mindkét nemnek a külsőre vonatkozólag az egekben vannak az igényei, de ők maguk végig se gondolják, hogy mit nyújtanak... Ja és mindenkinek csak az anyagi helyzet számít, bár ez főként a nőkre igaz állítólag. Én sosem voltam anyagias, mégis mindig megkaptam- régebben- ezt az előítéletet... Na, meg a másik, hogy mostanában azonnal küldik a nemi szervre vonatkozó képeket köszönés helyett. Mintha azt gondolnák a pasik, hogy nincs már normális nő, aki akár lazább kapcsolati szándékkal is, de először a fejet szeretné látni... :D Egy szóval katasztrófa.

Érkezett 2018. október 20-án, 4 éve.

Sziasztok! Sajnos azzal kell kezdenem, hogy sok a negatív tapasztalatom, mert az emberek zöme úgy bunkó, ahogy van. S ez nem igazán fog megváltozni. Max. én vagy az, aki társat keres magának, kiszűri azokat az egyéneket, akik rosszindulatúak. Persze ott van a sok pozitív is, de többségében inkább negatív.

Érkezett 2018. október 18-án, 4 éve.

Sajnos nagyon nehéz társat találni,a legtöbb nőt csak a külső érdekli és csak elvárás van (legyen a pasi 180cm magas éa Adonisz),vagy pénze,ill aki normális,őszinte,figyelmes,hű...stb sajnos az nem kell a nők többségének vagy csak arra hogy kihasználják,visszaéljenek azzal,hogy a másik szereti őket.Tény fontos a külső,de igazából nem ez amitől működik egy kapcsolat,hanem a belső értékektől és mint a mondás is tartja a legtöbb esetben "Nem mind arany ami fénylik"!

Érkezett 2018. június 7-én, 4 éve.

Persze hogy válogatunk. Mindenki válogat. Nem mindig a külső számit. Az a fontos hogy belsőleg hogy illünk össze

Érkezett 2017. július 31-én, 5 éve.

Kedves Bears57! Igazad van, a nők válogatósak. Mindenkinek szive joga eldönteni kivel áll össze. A pasik is válogatósak! A nemek harcában mind ketten megvívják a maguk harcát. Türelem, türelem, türelem! Ahogy észre vettem a nők nem szeretik az elvarratlan szálakat. Ha valaki házas és párt keres magának, az egy kicsit elriasztja őket.
Legyen szép a napod!

Érkezett 2017. július 29-én, 5 éve.

Nem vagyok NŐ gyűlölő viszont sok hölgy olyan válogatós , ' csak ha ilyen, csak ha olyan...' !? Lehet, a sokadikra fogsz találni valakit, de ne feledd, az idő feletted is halad, a szépség pedig mulandó !

Érkezett 2017. július 27-én, 5 éve.

Én azt tapasztalom, hogy az én koromban nehéz már társat találni. Ritka a koromhoz közel állótárskereső.Pedig én is szeretnék még boldog lenni, szeretni és szeretve lenni.

Érkezett 2017. július 21-én, 5 éve.

Kissé félreértettél. Az természetes, hogy az első randi különleges, megtesz mindent az ember,hogy minden tökéletes legyen, de attól még adhatja az ember önmagát. Szóval egyezzünk meg, hogy nem ismerjük egymást és ez így is marad. Vitatkozni tovább nem fogok.

Érkezett 2017. július 18-án, 5 éve.

Kedves Ohogy!
Ahogy a születésnapot megünneplik az emberek, úgy egy kapcsolat születése is ünnep számba megy. A házassági évforduló is hasonló megemlékezés!

Érkezett 2017. július 18-án, 5 éve.

Ha valaki kinyalja magát az első randin,ünnepként éli meg,miért ne adhatná magát?? Mi köze a kettőnek egymáshoz?? Semmi az egyadta ég világon....

Érkezett 2017. július 18-án, 5 éve.

Kedves BRUMIBEARS!
Az nem baj, ha az ember önmagát adja az első randin. De, de, de... Nekem az első randi egy ünnep. Kinyalom magam, és szeretném jól érezni magam.
Legyen szép a napotok!

Érkezett 2017. június 24-én, 5 éve.

Tehát most az a kérdés, hogy csili-vili szerkóban, autóval érkezzen, vagy egyszerűen, mert Ő ilyen. Fogadd el a másikat úgy ahogyan van, hisz nem is ismered, de a ruháját, kinézetét kritizálod ? Belül lehet hogy egy igazi férfivel van dolgod, csak még nem tudsz róla, vagy nem is akarod tudni mert az
úgymond elit partner a te megítélésed szerint elkápráztat...? Tudj adni szeretetet és a másiktól ugyanezt fogadd el !

Érkezett 2017. június 23-án, 5 éve.

Nekem eddig 1 kudarcom volt. Megismertem az illetőt és megszerettem.Találkozni szerettem volna vele. Majd furcsán kezdett el viselkedni. Még telefonálni sem szeretett volna. Azt mondta tetszem neki. Kb. napi 12 ò chateltünk. Aztán az egyik ismerősöm azt mondta, csak hülyít mindenkit. A másik meg azt mondta, vele is ezt csinálta majd le is tiltotta a fiú. Nekem is ez lett a sorsom...nem értem ez mire is jó...

Érkezett 2017. június 9-én, 5 éve.

Érdekes felvetéseket, gondolatokat olvastam itt. Bár nem értem miért a kudarcokkal a lelkükben élnek az emberek. Ha nem válaszol vissza, akkor nem! Sokaknak kellemetlen egy visszautasítást közölni annak, aki megtisztelte őket a bizalmával. Mások meg azért nem válaszolnak, mert nem szimpi neki, aki írt. Ezekről nekem is meg van a véleményem. Olyan mintha válaszoltak volna. Mentsen meg tőlük az Isten. Kevesen vannak? Nincsenek kevesen. Csak esetleg rossz időben vagy rossz helyen. Ha rendszeresen, következetesen vissza jársz, meg lesz az eredménye. Lehet, hogy nem pozitív, de tanulságul szolgálhat :-) Ha rendszeresen megosztod a gondolataidat a forumon, többen fognak rádtalálni, mintha a szűrőn keresztül kerülnél a keretbe. Hidd el a nagy számok törvénye alapján össze jön a dolog. Csak ne ülj, mint pók a hálójában és passzívan várd a prédát.
Legyen szép a napotok!

Érkezett 2017. június 5-én, 5 éve.

Tapasztalatom szerint akár fizetős az tk.oldal, akár nem, Ausztrália a legideálisabb a nők tk.-re ott forditva van egy nőre jut 3 férfi.Amugy meg szerintem az oldalakkal is baj lehet, nem küldik szorgalmasan az üzeneteket, amiket kapsz, csak a legelején. Más_nagyon meglepődök olykor, hogy egy 32 éves fiatal embernek cseppet sem akadály egy 60 éves hölgy. Hogy van ez?

Érkezett 2015. július 12-én, 7 éve.

Sajnos az a tapasztalatom, hogy a férfiak többsége csak vadászni jár ide, s ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül. Kortól függetlenül.

Érkezett 2015. június 28-án, 7 éve.

Attól hogy kitöltesz egy lottót, még nem biztos hogy nyersz is, de adtál magadnak egy esélyt.

Érkezett 2015. június 28-án, 7 éve.

Kitartás! Lehet évekig tart megtalálni a megfelelő partnert, de akkor jó eséllyel egy életre szól! Szerintem az, hogy jóval több férfi látogatója van egy társkereső oldalnak nem rontja senkinek se az esélyét. Ha egy nőnek te vagy szimpatikus, akkor nem fog a 100 másik olyan férfival foglalkozni, akik számára nem azok. De persze ez elég bonyolult kérdés, minden embernek más-más szempontjai lehetnek társkereséskor.

De megkérdezhetnénk itt a fórum keretein belül, hogy TI lányok, nők, hogyan gondolkodtok erről? Miért válaszoltok valakinek és miért nem?

Érkezett 2015. június 11-én, 7 éve.

Mindegyik online társkeresővel az a legnagyobb probléma, hogy egy nőre jut legalább 3 férfi regisztrált... :(

Érkezett 2015. június 11-én, 7 éve.

"Azzal törődj, akik válaszolnak, ne azokkal, akik nem."
Sajnos olyan nincsen...

Érkezett 2015. június 11-én, 7 éve.

Ez általános jelenség a társkereső oldalakon. Nem mindenki gondolja komolyan, vagy időközben megtalálta a partnerét, vagy letett az egészről és fent felejtette a fiókját. Szerintem ezzel nem kell törődni. Azzal törődj, akik válaszolnak, ne azokkal, akik nem.

Érkezett 2015. április 29-én, 7 éve.

Üdvözlet. az a baj hogy sokan több honapon keresztül nem jelentkeznek be és sokan nem irnak vissza akkor minek keresnek társat van aki több éve regisztrált ök mér vannak még regisztrálva .

Érkezett 2015. április 29-én, 7 éve.