Mit tegyek, a kollégám vonzódik hozzám? Bonyolult helyzet.

Fórum Ismerkedés, csevegés Mit tegyek, a kollégám vonzódik hozzám? Bonyolult helyzet.
Hozzászóláshoz kérjük, jelentkezz be!
CsA

Fontos, hogy te mit szeretnél?
Ha tetszik a közeledése, akkor felesleges volt bejegyzést indítani.
Ha továbbra is távolságot akarsz tartani, akkor ne fogadd el az ajándékait!

Érkezett 2018. október 4-én, 3 éve.

Szerintem ezt embere válogatja. Van akit zavar, ha együtt dolgozik a párjával, és van akit nem. Féltékeny típusú embereknek amúgy én se javaslom a munkahelyi románcot. Mert ha mégis besikerül, akkor fontos a bizalom. Nem kell megcsalásként megélni azt, ha a párod szóba áll a többi kollégával. Ha ez megy, akkor kár visszatartani az érzéseket. (Szerintem nem is lehet visszatartani.)

Én egy kb. 30 fős cégben dolgozok, amelyben 2 darab sok éve jól működő párkapcsolat alakult. Az egyik párnak már gyerekük is született . A nő ugye ilyenkor elmegy GYES-re, azaz mindjárt nem dolgoznak együtt.

A szívás persze akkor van, ha szétmentek, és a közös munkahely miatt arra kényszerültök, hogy napi szinten találkozzatok. Szerintem erre kár építeni, hogy mi van ha szakítunk. Ennyi erővel senkivel se jöjjön össze az ember, mert úgyis fájni fog a szakítás. De ha megtörtént a fellángolás, és nem jössz vele össze, akkor is szívás van, mert minden nap ott sétál a szerelmed az orrod előtt, lehet össze is jön valakivel aki nem te vagy. Na akkor aztán tépheted a hajad, és napi szinten nézheted, ahogy a szerelmed mással hetyeg.

Vészforgatóköny: a sikeres összejövést követően még mindig lehet munkahelyet váltani.

Érkezett 2018. február 14-én, 4 éve.

Nem szabad,összejönni munkahelyen.!! Tapasztalatból mondom.! Ezért vagyok most olyan aki társat keres.!!! Soha nem gondoltam volna.!!

Érkezett 2017. december 21-én, 4 éve.

Vanegy barátom aki szinte ugyanebbe a cipöbe jár,férje más országban dolgozik,deö pont az ellentetted szerintem,ö kacérkodik a pasikkal,holott aztmondja fülig szerelmes a párjába,szerinted ha valaki szerelmes a párjába,kacérkodik más pasikkal?

Érkezett 2017. november 19-én, 4 éve.

Sziasztok!

Egy éve dolgozom ezen a helyen. Kb 9-10 hónapja jött ide ez a kollégám dolgozni.

Eleinte nagyon kedves volt velem. Tudja, hogy van párom. Később is sokat dolgozott velem. A többiek kezdték összehozni minket, mert a hátam mögött folyton dicsért. Milyen kedves, rendes, aranyos lány vagyok.
Amikor együtt dolgoztunk fura volt, hogy elmondta ő is úgy vélekedik a kapcsolatokról, mint én. Pár hónap múlva a párom külföldre ment dolgozni. Tavkaocsolatban élünk.
Ekkor ez a srác elmondta nekem, hogy szerinte ennek semmi értelme így, ha valakit ő szeret , nem hagyná itt. Nem foglalkoztam vele.

Mostanában viszont egyre több fura dolgot csinál. Eddig is azt éreztem, hogy kedvel, de most pláne érdekes lett.
Pl. Odajön hozzám, hogy a nyakkkendojet én igazitsam meg.
Volt amikor én dolgoztam, ő nem. Egy rendezvényen voltam, kint álltam és elég hűvös volt. Arra járt. Azt mondta a környéken lakik. Több társam is ott állt, odajött és a nevemen szólítva megkérdezte én meddig vagyok ma itt? Válaszoltam.
Mielőtt végeztem volna megjelent autóval.
Ismét érdekes, hogy több kollégánk ott áll, de ő engem hív a kocsihoz. Hozott nekem frissen készült ebédet.

Hát nem tudom ezt mire vélni. Erezne irántam valamit?!

Nem gyerek, akkor miért nem mondja el? Egyszer megjegyezte, hogy érzi, hogy szeretem a párom, mert nem olyan vagyok, mint a többi kollegina. Nagyon távolságtartó vagyok a férfiakkal.

Az az érdekes, hogy ő egy nagyon becsületes srác, nem mozdulna más barátnőjére. Ezt ő is elmondta.

Érkezett 2017. október 21-én, 4 éve.