Milyennek ítéled meg az embereket?

Fórum Egyéb Milyennek ítéled meg az embereket?
Hozzászóláshoz kérjük, jelentkezz be!

Szerintem, ha azt mondjuk: az emberek (így többesszám harmadik személyben), akkor ezzel a kifejezéssel máris torzítjuk az objektív megítélés lehetőségét. Ugyanis az általánosítás az a csapda az életben, amelybe szinte a legkönnyebb beleesni és ha már beleragadtunk, akkor a legnehezebb belőle kimászni. Minden ember más, máshogyan kell hozzá viszonyulni; sőt, minden ember minden nap másként kel ki az ágyból. Lehet, hogy valaki egyik nap morcos mint a kúszósül, másnap pedig egyből leszalad a Balatonra mindenkivel haverkodni, lepacsizni. Azon kívül jobb, ha nem csak feltétlenül a humánetológiai szempontokat vesszük figyelembe, hanem a kulturális és szociális háttereket is. A helyzet az, hogy minden hozzászólónak igaza van, ezek mind szerepet játszanak abban, hogy ilyenek vagyunk. A hatékony társkereséshez az kell, hogy az ember valahová tartozzon, tagja legyen egy közösségnek ahol lehetősége lesz más emberekkel megismerkedni; ez viszont garantáltan senkinek nem fog menni tolerancia és egymás kölcsönös tisztelete nélkül. Egyébként klassz ez a portál, gratulálok a fejlesztőnek. (Esetleg ez a textarea lehetne egy picit nagyobb lefelé, hogy mobilról is könnyebben lehessen kifejtősebb hozzászólásokat is begépelni.)

Érkezett 2019. július 27-én, 3 éve.

SZERINTEM NEMSZABAD TÖKÉLETESÉGET ELVÀRNI EGYMÀSTÓL . ÉS HA BELEKEZDŰNK EGYKAPCSOLATBA , PERSZE AZT SZERETNÉNK HOGY MINDENJOL SIKERÜLJÖN . DE VALAHOL AZT IS SZÀMITÀSBA KELL VENNI HOGY MIVAN AKKOR HA NEMSIKERÜL .

Érkezett 2019. július 27-én, 3 éve.

Itt mindenki olyannak mutatja magát, amilyen lenni szeretne!

Érkezett 2018. december 2-án, 3 éve.

Annak pedig ÖRÜLJ ha valaki tiszteletlen veled☺ Inkàbb most huljon le a hazug álarc egy önző pszihopata arcàról, mint hónapok mulva amikor már sokkal jobban fàjna kilèpni az èrtelmetlen kapcsolatból.

Érkezett 2018. október 18-án, 3 éve.

Ez tökèletesen normàlis dolog kedves Rekarq☺ Mèg szèp hogy hazudunk a màsiknak a kapcsolat első heteiben. Ezt minden állat igy teszi. A nőstènyek figyelmét mindig a legszinesebb, legjobban nàsztàncolò leghangosabb stb stb hìm nyeri el. Az embereknél sincsen ez màsképpen. Nyilván mindenki a legszebb, legvonzóbb arcàt fogja mutatni a kiszemelt partner irányàba. A nagy baj az, ès èzt sokan nem fogjàk fel, hogy ha azt a hatalmas energiát és időt amit arra forditanak hogy hazug képet fessenek magukról, arra forditanák hogy változtassanak életükön, nem kellene minduntalan ugyanazokat a köröket róniuk és ujra meg ujra ugyanazokba a gödrökbe zuhanniuk...

Érkezett 2018. október 18-án, 3 éve.

Üdvözöletem! Így 30 évesen azt mondhatom, hogy rengeteg tapasztalatot tudhatok a hátam mögött, de többségében inkább negatív tapasztalatot. Főleg a társkeresés területén. Az emberek nem azok, amiknek mondják, mutatják magukat. Nem válaszolnak, tiszteletlenek, lenézik a másikat ezért vagy azért, rögtön sértegetnek stb.

Érkezett 2018. október 18-án, 3 éve.