Milyennek ítéled meg az embereket?

Fórum Egyéb Milyennek ítéled meg az embereket?
Hozzászóláshoz kérjük, jelentkezz be!

Itt mindenki olyannak mutatja magát, amilyen lenni szeretne!

Érkezett 2018. december 2-án, 7 hónapja.

Annak pedig ÖRÜLJ ha valaki tiszteletlen veled☺ Inkàbb most huljon le a hazug álarc egy önző pszihopata arcàról, mint hónapok mulva amikor már sokkal jobban fàjna kilèpni az èrtelmetlen kapcsolatból.

Érkezett 2018. október 18-án, 9 hónapja.

Ez tökèletesen normàlis dolog kedves Rekarq☺ Mèg szèp hogy hazudunk a màsiknak a kapcsolat első heteiben. Ezt minden állat igy teszi. A nőstènyek figyelmét mindig a legszinesebb, legjobban nàsztàncolò leghangosabb stb stb hìm nyeri el. Az embereknél sincsen ez màsképpen. Nyilván mindenki a legszebb, legvonzóbb arcàt fogja mutatni a kiszemelt partner irányàba. A nagy baj az, ès èzt sokan nem fogjàk fel, hogy ha azt a hatalmas energiát és időt amit arra forditanak hogy hazug képet fessenek magukról, arra forditanák hogy változtassanak életükön, nem kellene minduntalan ugyanazokat a köröket róniuk és ujra meg ujra ugyanazokba a gödrökbe zuhanniuk...

Érkezett 2018. október 18-án, 9 hónapja.

Üdvözöletem! Így 30 évesen azt mondhatom, hogy rengeteg tapasztalatot tudhatok a hátam mögött, de többségében inkább negatív tapasztalatot. Főleg a társkeresés területén. Az emberek nem azok, amiknek mondják, mutatják magukat. Nem válaszolnak, tiszteletlenek, lenézik a másikat ezért vagy azért, rögtön sértegetnek stb.

Érkezett 2018. október 18-án, 9 hónapja.