Miért nincsenek magyarországon sci-fi, és fantasy társkeresők? És hogy lehetne ilyet népszerűvé tenni?

Fórum Lelki-társ.COM társkereső Miért nincsenek magyarországon sci-fi, és fantasy társkeresők? És hogy lehetne ilyet népszerűvé tenni?
Hozzászóláshoz kérjük, jelentkezz be!

Rétegműfajok? Talán mert nem sokan ismerik, vagy csak annyira, amit hallottak róluk, ami igen gyakran tévedéseken és előítéleteken alapul. Scifi alatt sokaknak nem jut eszébe más, csak a Star Wars és Star Trek, noha ezek csak egy alműfaj a SF-n belül. Anime... rengetegen nem is tudják, hogy itt is létezik egy rakás alműfaj a különféle korosztályoknak, nemeknek, stb., tehát nem csak a matrózblúzos varázslólányok vannak. Erről eszembe jut, hogyan sikerült betiltani a Dragonballt... mert néhány idióta nem tudta, mit lát, utánanézni meg lusta/hülye volt.

Érkezett 2016. április 29-én, 6 éve.

Hajrá Admin! :))
Emelem kalapom előtted és az oldal elött, szerintem az egyik legjobb társkereső,ami bizonyítja,h pénzkergetés nélkül is lehet jó szolgáltatást csinálni.

Érkezett 2015. december 7-én, 6 éve.

Részben igen Alina. Csak add meg az adatlapodon - már láttam megtetted - az érdeklődési címkéid. Egyelőre adatgyűjtés stádiumban van a fejlesztés. Az összegyűjtött címkék és tapasztalatok alapján tovább fejlesztem a rendszert és végül kereshetővé válnak majd a tagok az érdeklődési címkék alapján is. Örülök, hogy nagy az érdeklődés a szolgáltatás iránt. Amennyiben kitart, vagy még többen érdeklődnek, úgy elképzelhető, hogy még decemberben kereshetővé vállnak a címkék, addig pedig marad a klasszikus keresési eljárás. Az sem olyan rossz, csak kicsit tovább tart végigböngészni az adatlapokat, ha hasonló érdeklődésű tagokat keresel.

Érkezett 2015. december 7-én, 6 éve.

Létre jött már az az opció? Mert még nem találkoztam vele. Lehet azért mert még új vagyok.
Engem is érdekel a téma.
Elméletileg lenne rá mód, a keresési feltételek közt van a "Leírásában szerepel" rublika, ahova beírtam a "sci-fi" szót, de nem keres rá.

Érkezett 2015. december 7-én, 6 éve.

Egyetértek Adminnal,a másik dolog, hogy Magyarországon a sci-fit és fantasyt csakúgy mint az animét rétegműfajnak gondolom,amit az idősebb korosztály nem biztos h ismer vagy kedvel. De támogatnám az ötletet. :)

Érkezett 2015. december 6-án, 6 éve.

Ha nem jön közbe semmi, akkor jövőhéten elérhető lesz itt egy olyan szolgáltatás, ami többek közt a sci-fi rajongók ismerkedését is elő fogja segíteni.

Érkezett 2015. október 31-én, 6 éve.

Remélem hogy hogy nagyon gyorsan s.o. s lesz ilyen szolgáltatás

Érkezett 2015. október 24-én, 6 éve.

Ez egy érdekes kérdés. Lehet azért nincsenek ilyen oldalak Magyarországon, mert aki sci-fi rajongó, az általában jó eséllyel tud angolul is. Ettől függetlenül gondolkodom a témán. Van pár ötletem hogyan lehetne kedvezni a scifi, illetve fantasy rajongóknak, de olyan megoldásokat implementálnék szívesen, ami más érdeklődésű emberek számára is hasznos szolgáltatást nyújt, úgyhogy az is elképzelhető, hogy jövőhéten lesz egy új szolgáltatás itt :D

Érkezett 2015. október 23-án, 6 éve.

Van egy ilyen oldalam a facebookon de nem népszerű sőt, Amerikában is van egy ilyen oldal de Magyarországon valamiért nincs

Érkezett 2015. október 23-án, 6 éve.