Miben különbözik a bélyegkép a profilképtől?
Fórum Lelki-társ.COM társkereső Miben különbözik a bélyegkép a profilképtől?
Hozzászóláshoz kérjük, jelentkezz be!
Úgy látom már sikerült feltölteni a profilképet.
Érkezett 2015. július 17-én, 7 éve.
Tudna-e valaki segíteni abban, hogy, miért nem látszik a fotóm az adatlapon.
Érkezett 2015. július 17-én, 7 éve.
"ha az ember nem szeretné nyilvánossá tenni kilétét viszont a számára szimpatikus embereknek levelezés által levelekhez csatolható fénykép amit csak a levelezőpartner lát."

Itt engedélyhez kötött jogosultság rendszerrel van megoldva. Például az adatvédelmi beállításaidnál megadhatod, hogy csak az lássa a profilképed, akinek erre külön engedélyt adsz. De akár az egész adatlapod megtekintését is engedélyadáshoz kötheted. Ami fontos, hogy azzal, hogy valakinek engedélyt adsz az adatlapján, azzal minden engedélyhez kötött korlátozott információhoz hozzáférést adsz.

"Esetleg olyan opció létezik, mert nem találom amiben beállíthatom azt, hogy ki nézte meg a profilomat"

Megmondom őszintén, bennem még nem tisztázódott le, hogy ennek a funkciónak haszna van, vagy hátránya. Persze a tagok nagyon örülnének neki, és jót is tenne az oldal látogatottságának, de egy párkapcsolat szempontjából milyen jelentősége van? Tételezzük fel, hogy 10 ember, köztük például 3 regisztrált tag megnézte a profilod. Mit kezdesz ezzel az információval? Várom a különböző véleményeket, de szerintem csak magát áltatja az ember, elkezd álmodozni. Ha valaki megnézte az adatlapod és nem vette fel veled a kapcsolatot, azt nyilván okkal tette. Ettől függetlenül még vívódom rajta. Elképzelhető, hogy szintén az adatvédelmi beállítások kibővítésével bekerül egy ilyen funkció, de nyilván csak azokat lehetne elérni ebben az esetben, aki külön beállította, hogy hozzájárul ahhoz, hogy mások láthassák, amikor az mások adatlapján jár.

"kitől kaptam levelet,és mindezt email formájában megkapni?"

Jelenleg, amennyiben valaki aktivált e-mail címmel rendelkezik és 3 napnál tovább nem lép be az oldalra, továbbá rendelkezik a fiókjában személyes üzenettel, az e-mail értesítést kap. Ezt egyébként a napokban vizsgáltam, elképzelhető, hogy vannak a rendszerben gliccsek, ezért ennek mechanizmusa változhat a jövőben.

Érkezett 2015. január 27-én, 7 éve.
Esetleg belső levelezésben megírom honnan lehetne ilyen frappáns opciókat lekoppintani.Feldobná az oldalt nagyon :-) Most mennem kell.
Érkezett 2015. január 27-én, 7 éve.
Még valami kikívánkozik belőlem.Elnézést ha már túl sok lennék :-) Esetleg olyan opció létezik, mert nem találom amiben beállíthatom azt, hogy ki nézte meg a profilomat,( nap végén összesítve kapom meg a névsort ) kitől kaptam levelet,és mindezt email formájában megkapni ?
Érkezett 2015. január 27-én, 7 éve.
Kedves admin nagyon szépen köszönöm a válaszlevelet.Most már okosabb lettem egy picivel :-) Van olyan opció ha az ember nem szeretné nyilvánossá tenni kilétét viszont a számára szimpatikus embereknek levelezés által levelekhez csatolható fénykép amit csak a levelezőpartner lát? További szép napot kívánok !
Érkezett 2015. január 27-én, 7 éve.
Üdvözlünk Dika!

A bélyegkép olyasmi mint más fórumokon az avatar. Jobb esetben egy fénykép rólad, de lehet rajta egy fantáziaszemély képe, vagy egy rajz is, természetesen mind csak a jó ízlés határain belül. Levelekhez egyelőre nem csatolható, de adtál egy megfontolandó ötletet a jövőbeli fejlesztésekhez...

A profilkép szigorúbb mint a bélyegkép. Ezt csak az adatlapodon láthatják majd és csak téged ábrázolhat. Ellentétben a bélyegképpel, nem tartalmazhat fantáziaszemélyt vagy grafikát.

Talán annyit fontos hozzátennem, hogy valószínűleg a bélyegképedet fogják elsőnek látni, ezáltal segíthet átirányítani a lehetséges érdeklődőket az adatlapodra.
Érkezett 2015. január 27-én, 7 éve.
szép napot ! új regisztráló vagyok.ismerkedek az oldallal :-) kérdésem lenne hogy a bélyegkép miben különbözik a profilképtől?levelekhez csatolható csupán vagy nyilvánosan látható az is? köszönöm a válaszadást. üdv: Dika
Érkezett 2015. január 27-én, 7 éve.