Létezik barátság férfi és nő között?

Fórum Ismerkedés, csevegés Létezik barátság férfi és nő között?
Hozzászóláshoz kérjük, jelentkezz be!

Szerintem igen. Viszont meg tud inogni.

Érkezett 2018. március 18-án, 4 éve.

Batman:mi vezetett ahhoz,hogy szétmentetek?ha kérdezhetem,,,,mennyi idö után jöttetek össze?nekem a legjobb barátom,egy hölgy,,

Érkezett 2017. december 20-án, 4 éve.

Persze hogy,van aztán összejöttünk. Vége lett most meg széthulott az egész.!

Érkezett 2017. december 19-én, 4 éve.

Szerintem létezik ! Lehet, hogy azért látom másképpen hogy fiú tesóim voltak és fiaim ! Szóval férfiak vettek körül és alakult ki ez által is baráti kapcsolatom férfiakkal ! Igaz volt aki 40 év után elmondta többet akart a barátságnál :D

Érkezett 2017. november 20-án, 4 éve.

Köszönöm a hozzászólásokat, lehet én értelmezem félre ahogy bánik velem, mert annyira szeretem? voltak neki sok barátai,minden hétvégén bulizott szinte,persze férje nélkül,mióta velem van,úgymond minden este nekem ir, nemjár el bulizni,egyszer mondtam neki hagyjuk békén egymást,és nagyon megsértödött,,,sok emberrel találkoztam,de ennyire nemérthetek félre dolgokat szerintem,,,,

Érkezett 2017. november 19-én, 4 éve.

rioky, továbbra is azt tudom mondani, hogy az ügy tiszta, hiszen ki van mondva a csaj részéről, hogy nem akar tőled barátkozáson kivül semmit. Akkor használna ki, ha ezt nem tisztázná. Innentől kezdve pedig rajtad múlik, hogy elmész e ebben a formában is bulizni vele, vagy cipeled e a szatyrait, ésatöbbi.

Érkezett 2017. november 19-én, 4 éve.

Sziasztok! Igen is létezik mert sok fiú Barátom van.

Érkezett 2017. november 19-én, 4 éve.

Kedves SZILVASBUKTA:mindent nemirtam le ide,nyáron szinte mindennap áthiv magához ha épp nem csavargunk,ha segitségkell neki nemhagy békén még megnem oldom,ha megyis valahova,teszemfel buli vagy bármimás,azonnal szól hogy megyek-e,vagy értsem úgy kihasznál?vagy jóhaegy jóbarát ottvan mindig ésha kell segit?köszi.....

Érkezett 2017. november 19-én, 4 éve.

roky: feleslegesen kérdezed tőlünk, hiszen a nő már elmondta neked: semmit. Elhülyültök aztán ennyi. Az, hogy "láttad már mindenhogyan" érdektelen, mert jellemző, pláne a 30as csajokra, hogy szeretik azt érezni, hogy másnak is tetsző jó nők. Gondolom meg is adod neki ezeket a pozitív visszajelzéseket. Ennél többre tőled, nincsen szüksége.

Érkezett 2017. november 16-án, 4 éve.

Kérem segitsetek,,,immár három éve beszélgetek minden este egy háromgyermekes anyukával,ismerjük egymást gyerekkorunk óta,kb:hároméve dolgozik annál a cégnél aminél én,legjobb barátok lettünk,együtt járunk délután vásárolni,szolizni stb.én többet érzek mint barátság,deö aztmondja szereti férjét,férj külföldön dolgozik,nagyonjól elhüjülünk,ismerjük egymás titkát,láttam mindenhogyan,tehát megmutatta magát,,szerintetek mit akar töllem?

Érkezett 2017. november 16-án, 4 éve.

Azt gondolom lehet, noha mindenképp egy kicsit más, mint az egyneműek közti barátság, hiszen képbe kerülnek olyan dolgok, amik az egyneműeket nem érintik. Attól is függ, mennyire mély ez a barátság, mennyire hajlandó a két fél egymás érdekében tenni valamit, érdek nélkül, pusztán a barátságért! Ahogy olvasom a hozzászólásokat, többen tagadják, hogy lehetne, hivatkozván arra, hogy előbb utóbb az egyik fél többet akar! Többet? Minél? A barátságnál? Meghatározott dolgok tartoznak a barátságba? Ki dönti el, hogy mik? A Barátod? Ezt kicsit furcsának tartom és sokan meg engem tartanak nyilván furcsának, pedig nekem van hölgy barátnőm, akiért legalább annyit megtennék, mint a kedvesemért! Ha szüksége van rám, rendelkezésére állok, ha beteg és ápolásra szorul, megteszem, hogy bevásárlok neki, vagy főzök, esetleg a kutyáját megsétáltatom! És ő is megteszi értem! Ha nincs kedvesem és neki sem, de szükségünk van egymásra testileg és a helyzet is olyan.....Ha jól esik, hogy megmasszírozzuk egymás hátát, egy bizonyos helyen túl már nem esik jól? Érdekes lenne! Abban a pillanatban, ahogy valamelyikünknek kedvese lesz, nyilván abba marad! Nyert egy beutalót Bécsbe egy szállodába! Nem volt kedvese, engem kért meg, menjek vele. Elmentem.! Miért ne lett volna szex, ha se kutyánk se macskánk nincs? Mivel ez a barátság több mint 10 éve tart, nyilván mikor évekig volt valakim, csak sima barátság volt extrák nélkül. Mikor újra egyedül lettem, ismét jött az sms időnként. "akarsz egy kis örömöt, egy kis boldogságot?" És ebbe beletartozott akár egy vacsora, egy nagy megbeszélés a családról a problémáinkról, név és szülinapi ajándékok egy pohár bor és a reggelig tartó szex is. Ha dolgom van, vigyáz a kutyámra, én megjavítok neki otthon mindent, amit tudok, ha pedig ő jön hozzám, jól letol, hogy miért nem porszívózok és megcsinálja. Itt összefut a szomszédaimmal traccspartikat rendezünk, levisszük a kutyust együtt, ott megint egy kutyás társasággal vagyunk és beszélgetünk.. Most van valakije és hónapok óta, csak extrák nélkül folyik a barátság és ez így van jól. Az ember nem mindent beszél meg a kedvesével, amit egy baráttal igen. Persze, amit leírtam, csak egy eset a sok közül, de nyilván ettől eltérőek is vannak, azonban azt gondolom egy igaz barát sok mindent megtesz a másikért., magáért és a barátságért.

Érkezett 2017. szeptember 28-án, 4 éve.

Létezik....☺
Persze...az évődés meg van minden ilyen kapcsolatban is. Hisz, ha rendes a pasi és meghallgat, akkor tudja minden titkod.
Az intimitás kihagyhatatlan egy férfi-női barátságban.
Nekem is van ilyen barátom, aki ha segítség kell megoldja, és segít... pl szerelésben.
Iszonyat jókat beszélgetünk közben.
Imádom is miatta.

Érkezett 2017. augusztus 8-án, 4 éve.

Szerintem is lehet barátság. Nekem a második legjobb barátom fiú, és eszembe sem jutott még, hogy másmilyen kapcsolat legen köztünk

Érkezett 2017. augusztus 8-án, 4 éve.

Perszeeeeee :-)
De elkerülhetetlen, hogy néha egy kis szex is be ne kússzon a képbe! Tegyétek a kezeteket a szívetekre! Ha valakivel kibeszélitek lelketek minden zugának a titkát, ha már ismeritek egymás gondolatait, csak nem gondoljátok, hogy a kiváncsiság ne lenne meg pont a testiség irányába!!!
Persze ne az elcsépelt, degradált, mindenre ráhúzott barátság szóra gondoljatok. Más az éveken tartó haverság és más a barátság. Velem bizony sokszor megesett, hogy a lány, aki elhagyott lett, a válamon sírta ki a fájdalmát. Ha kicsit hosszabbra sikeredett a szinglisége, hát bujálkodtunk egy kicsit! A testiség nem bűn!!! Igaz, az egy szem fiú barátommal nem szexelnék :-)
Legyen szép a napotok!

Érkezett 2017. június 5-én, 5 éve.

Szerintem is létezhet, de ez nem olyan könnyű hölgy és férfi között. Megy egy darabig, de egy idő után a férfi gondolja meg magát, és probál kezdeményezni újra. DE két ember dönti el, hogy hogyan tovább az esetben, ha ilyen van. Mert nem akar tovább csak barát lenni. Azért tanácsot is kölcsönösen lehet adni egymásnak. Meg jó érzés, hogy valaki van melletted, mégha csak barát is. A dolgok egy idő után megoldódnak.

Érkezett 2016. július 26-án, 6 éve.

Szerintem létezhet. Nekem vannak nő barátaim és ha nem a farkam körül forog az eszem - mint sokan sajnos ebbe a hibába esnek - akkor éppen annyira lehet barát mint egy pasi. Persze teljesen más a köztünk kialakuló beszéd, maga a téma. De sokszor az ellenkező nemmel történő kölcsönös párbeszéd előbbre vihet egy problémás kapcsolatot ésszerűbb tanácsokat adhat mint egy haver, sör mellett.

Érkezett 2016. július 25-én, 6 éve.

Szerintem meg létezhet, ha meg van húzva egy határ.
Aki többet akar/szeretne, hát tisztázza a partnerével,
és ha az neki kevés ami a másiknak elegendő, akkor tipli...
Amúgy meg létezhet, mert van olyan élethelyzet, amikor jó az,
ha valaki "csak" van az ember mellett. Az idő meg mindent megold,
Nekem sok jó kapcsolatom van olyan, amelyik sokkal, de sokkal
személyesebben indult.. Ők már csak barátok, de nem feltétlen
bizalmasak.

Érkezett 2016. július 24-én, 6 éve.

NEM létezik!!!
Elèg sokszor próbáltam már férfiakkal CSAK barátkozni.
Sokszor volt,hogy azt hittem "ő sosem akarna tőlem semmit" majd csalódnom kellett mert nem volt rá példa,hogy az illető bizonyos idő után ne próbált volna be próbálkozni...
Tapasztalataim szerint nincs barátság kèt nem jött.
Maximum azt hiszed,hogy ez tényleg csak barátság...
De az egyik fèl MINDIG többet szeretné!!!
Ha nem ő akkor te,ha nem te akkor ő....
Sajnos ez már csak így van ...

Érkezett 2016. július 23-án, 6 éve.

Nem.Nemletezik.)

Érkezett 2016. július 20-án, 6 éve.

Igen, létezhet,--én is elsősorban "barátságra"törekszem...ez fontos!

Érkezett 2016. június 27-én, 6 éve.

Szerintem létezik barátság férfi és nő között. Az egyik fél vagy a férfi vagy a nő reménykedik, hogy több lehet belőle. Mivel más megoldásra nincs remény marad a barátság, hogy a másik fél közelében lehessen ez az ára. A remény a barátság megörzője.!

Érkezett 2016. június 11-én, 6 éve.

igen létezik

Érkezett 2016. május 30-án, 6 éve.

Létezik ,nekem volt egy kapcsolatom és bár szakítottunk de annyira megkedveltük egymást ,hogy barátok maradtunk .Szoktunk elmenni együtt bulizni ,sétálni ,fagyizni de csak baráti alapon .Persze nehéz néha tartani a barátságot ,de már 4 éve vagyunk barátok .

Érkezett 2016. május 18-án, 6 éve.

természetesen látom a barátomban a FÉRFIT és nyilván Ő is bennem a nőt...de megmaradunk egészséges keretek között.BARÁTNAK!

Érkezett 2016. április 30-án, 6 éve.

Persze, hogy létezik, bár a természet alapból nem barátkozásra találta ki a nemeket.
Ezzel együtt előfordulhat olyan, hogy az egyik fél nem akar a barátságon túl egyebet a másiktól, mert "úgy" nem tetszik neki. Nyilván a biológia dolgozik, de ha nincs meg az a bizonyos plusz, akkor teljesen mindegy. Nekem több női barátom van, mint férfi, és zömüktől egyáltalán nem "akarok" semmit, meg sem fordul a fejemben, hogy több is lehetne köztünk haverságnál, barátságnál.

Érkezett 2016. április 29-én, 6 éve.