Lelki társ
Fórum Társkeresés Lelki társ
Hozzászóláshoz kérjük, jelentkezz be!
Tigris, az angyalok vigyáznak téged élet utadon, hogy akkor Te nem voltál a kocsiban!
Érkezett 2017. június 5-én, 5 éve.
Szormoru eset, mintha egy könyvből olvastam volna.
Érkezett 2015. július 12-én, 7 éve.
Nem minősíthetem az esetet, így csak annyit: sajnálom, hogy így történt.
Érkezett 2013. október 12-én, 8 éve.
Az valóban nem, és vártam is volna, de kaptam egy nem félreérthető e-mailt elméletileg a lányától. Utána pedig semmi üzenet, és mivel nem jelentkezett, és a baleseteknek utána nézve valóban baj is lehetett, nagyon megviselt.
Érkezett 2013. október 9-én, 8 éve.
Azért tettem idézőjelbe a romantikus szót, mert én is ironikusan értettem :D És nagyon valószínű, hogy erről is van szó, hiszen az illető, akiről levélben is írtál egy napja bejelentkezett. Ha valaki nem válaszol egy hétig, az még nem adhat okot a pánikra ^_^
Érkezett 2013. október 8-án, 8 éve.
Köszönöm. Mint annyian ilyen helyzetben én is azt kívántam, bár ne lenne igaz. Próbáltam megtudni, hogy mi történhetett. Nem azért mert kételkedtem a szavában, hanem mert a kérdéseimre nem várhattam választ egy 13 éves kislánytól. Nem kaptam máshol megerősítést a történtekre. Egyáltalán nem éreztem "romantikusnak". Nehéz teherként nyomasztott, hogy valakit azért ért baleset és ment el, mert rám gondolt, mert nekem akart üzenni, és tette mindezt felelőtlenül vezetés közben, elveszítve uralmát a jármű felett és súlyosan sérülve, életét vesztve. Őszintén reménykedem benne, hogy jól van. Lehet soha nem kapok választ miért történt így, de köszönöm, hogy életem egy nehéz időszakában támaszt nyújtott és mellettem volt.
Érkezett 2013. október 8-án, 8 éve.
Ez igaz? Vannak olyan emberek, akik szeretnek "romantikusan" távozni egy kapcsolatból, ezért javaslom járj utána alaposan az esetnek. Ha pedig már megtetted és megbizonyosodtál, akkor a Lelki-tars.com nevében részvétemet nyilvánítom. Kitartást és erőt kívánok, és azt, hogy ne add fel soha!
Érkezett 2013. október 3-án, 8 éve.
Oly sok várakozás és keresés után, egy napon egy levél fogadott az oldalon. Válaszoltam, és válaszolt újra és újra. Egyre többet beszéltünk ,a levelezések rendszeressé váltak. Minden nap írtunk egymásnak. Megbeszéltük, hogy lassanként közelítünk egymáshoz. Álmokat szőttünk, és fokozatosan egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Megszerettem és megszeretett. Legyőztük minden kétségünket, félelmünket és megnyíltunk egymás felé. Minden gondolatom, minden álmom, minden vágyam Ő lett, és úgy éreztem viszont. Megtaláltam végre azt, akire mindig is vártam. Szombaton hazafelé sietett a lányához és hozzám. Elvesztette az uralmát a kocsi felett és súlyos balesetet szenvedett. Meghalt...ha belépek az oldalra, az üzeneteit olvasom, a gondolatokat, az álmokat, az érzéseket a szépet amit kaptam tőle. Emlékezem...Megtaláltam a lelki társamat, de...soha nem találkozhattam vele...egy útra kísérhetem el, számomra az első, számára az utolsóra...
Érkezett 2013. október 3-án, 8 éve.