Kinek mit jelent a komoly kapcsolat?

Fórum Érdeklődés Komoly kapcsolat Kinek mit jelent a komoly kapcsolat?
Hozzászóláshoz kérjük, jelentkezz be!

Pl. az én koromban már a hátralévő időmben egy őszinte, hűséges, humoros férfival, boldog, megértő kapcsolatban szeretném leélni az életemet. Ez azt hiszem nem nagy kívánság, ha úgy gondoljátok hogy nincs igazam, akkor várom a kérdéseket, hogy miért nem?

Érkezett 2019. november 7-én, 2 éve.

Jelenleg nem tartom magam alkalmasnak egy normális kapcsolat fenntartására.
Pont ezért jöttem erre az oldalra.
Egyik lépés a másik után,majd alakul:)

Érkezett 2019. október 6-án, 3 éve.
CsA

Egyetértek Timarral.
Idézek egy klasszikusból: "Én egy komoly férfi után vágyódom, aki reggelig marad."

Érkezett 2018. október 4-én, 4 éve.

A komoly kapcsolat számomra azt jelenti,hogy a felek egyenlők egy kapcsolatban,őszinték egymáshoz,hűek egymáshoz,van kommunikáció,mindent közösen beszélnek és oldanak meg,kölcsönös odafigyelés van egymásra minden téren.Magyarán egyként kell működni,mert csakis így működik!

Érkezett 2018. június 7-én, 4 éve.

"Komoly kapcsolatot akarok" azt jelenti számomra, hogy kalandok nem érdekelnek.
Ezzel a kijelentéssel a laza kapcsolatot keresők számára üzenem azt, hogy "stop" - nem bejárat. Az ismerkedés állomásai, tempója lehet akár ugyanolyan.

Érkezett 2017. december 26-án, 4 éve.

Megbeszéljük a dolgokat,és nem hazudozunk egymásnak.!!

Érkezett 2017. december 19-én, 4 éve.

Kérdés ki gondolja azt hogy valóban komoly kapcsolatot keres vagy csak játszik a másikkal. Meg kell ismerni a másikat és ha van szikra bizalom őszinteség akkor bármi lehet.
Sajnos vannak olyan emberek akik szeretnek a másik érzelmeivel játszani kihasználni és netán egy-két hónap múlva akármilyen indokkal "dobni" a másikat.
Mert végül is mindig az ujdonságra van szüksége. Nem komoly kapcsolatra.

Érkezett 2017. október 22-én, 5 éve.

Kedves TIMAR! Ne mássz falra a szókapcsolattól,. Minden attól függ, mit akarsz?. Ha te is abban gondolkodsz, hogy hosszútávú és érzelmeken alapuló kapcsolatot szeretnél, akkor valószínű, hogy nem vállalsz fel egy olyat, aki azt írja, hogy laza kapcsolatot akar. Ha valaki azt írja, hogy komoly kapcsolatot szeretne, nagyobb a valószínűsége, hogy nem egy egyszeri szex kapcsolatot érdekli! Ennek itt van azért jelentősége, ha feltételezzük, hogy igaz, amit ír! Sajnos, van, hogy ez a szókapcsolat...csak a mézesmadzag a hölgyek vagy urak orra előtt!

Érkezett 2017. augusztus 30-án, 5 éve.

Én a falra tudnék mászni, amikor ezt a szókapcsolatot olvasom. Nem lehet tudni, mi lesz. Nincs jelentősége, ugyanakkor elvárásokat érzek. Honnan tudnám, hogyan alakul? Ismerkedjünk, aztán lesz, aminek lennie kell.

Érkezett 2017. augusztus 27-én, 5 éve.

Szerintem egy komoly kapcsolat jó esetben ott kezdődik,hogy egyik fél sem házas, nem foglalt a szíve, vagy a nadrágja,szoknyája.
Rosszabb esetben győz a szerelem, vagy a vágy és párkapcsolatbol, családbol való kilépéssel kezdődik valami.....
Őszinteség,bizalom és ilyen szépen hangzó vágyálmok nélkül is lehet egy kapcsolat komoly,de persze ki az,aki arra vágyik......remélünk, aztán legtöbbször csalódunk....sztem ennyi :)

Érkezett 2017. augusztus 26-án, 5 éve.

Komoly kapcsolatot szeretnék, ami annyit jelent számomra, hogy komolyan gondolom.Felelősséget vállalok mindenért, amit adok, szeretetet, őszinteséget, bizalmat.Mert a bizalom minden kapcsolat alapja, legyen az szerelem, vagy baráti kapcsolat.Lelki beállítottságú emberként,lelkileg is a harmonikus kapcsolatra törekszem, gondolok itt arra is, hogy a szív vagy a józan ész a fontosabb, mert szerintem mindkettő, valahogyan megtalálni azt az egyensúlyt.Így igen- Egymást szeretni és szeretve lenni.

Érkezett 2017. augusztus 21-én, 5 éve.

Komoly kapcsolat nálam: Azt adom,amit kapni szeretnèk ill. azt is kapom vissza. Szòval szeretetet,hűsèget,bizalmat,lelki tàmogatàst várok el...(ezt adom vissza is)

Érkezett 2017. június 9-én, 5 éve.

Aki azt írja, hogy komoly kapcsolatot keres, az igazándiból maga sem tudja mit akar! Ez hasonlatos ahhoz, hogy önmagára és környezetére igényes :-) Értelmes ember ilyenekkel nem szívesen áll össze, ha csak nincs valami más motiváció. A legjobb ha nem ír elvárásokat az ember. A józan ész legalább is ezt diktálja! Életemben sok komoly kapcsolat volt, de mindnek vége lett :-)
Ha a fényképét látva bele fér az elképzeléseimbe, miért ne írjak neki. Kompromisszumokra vagyok képes és remélem, hogy hasonlóan Ő is. Aztán majd csiszolódunk :-) A baj, az, hogy a társkeresés első részét az emberek túl bonyolítják! Kiváncsi lennék, hogy ha leszólítanak titeket valahol, az e nektek az első dolgotok, hogy száraz adatokat kezdtwk kérdezgetni a fiúktól? Elkéritek az adatlapját? Itt a fénykép az első benyomás. Meg kell előlegezni a bizalmat, ha tetszetek egymásnak!
Legyen szép a napotok!

Érkezett 2017. június 5-én, 5 éve.

Köszi! Neked is hasonló jókat kívánok drága Alina! :)

Érkezett 2015. december 27-én, 6 éve.

Mindenkinek, aki karácsonykor itt fenn járt, Kívánom, hogy a következő Karácsonyt, Szerelme karjaiban tölthesse!

Érkezett 2015. december 25-én, 6 éve.

Kó kérdés,de azt hiszem erre nincs jó válasz. Vagy pedig minden válasz jó. :) Einstein óta tudjuk,hogy minden relatív,szóval amiket itt felsoroltál,mind szóba jöhet.
Nekem a komoly kapcsolat tartós kapcsolatot jelent,ahol egymás társai vagyunk az ágyon kívül is. :)

Érkezett 2015. december 8-án, 6 éve.

Van akinek egy életre szólót, van akinek x időre, van akinek annyit, hogy érzelmeket is visz a kapcsolatba...
De honnan tudod, hogy a másiknak mit jelent, amikor ezt kimondja?
Ugyanígy a "Szeretlek" szó is ezerfélét jelenthet. A "szeretem a fagyit, mert jó nekem, de elpusztítom"-tól a "fontosabb az életemnél"-ig.

Érkezett 2015. december 7-én, 6 éve.