Hiba bejelentések
Hozzászóláshoz kérjük, jelentkezz be!
Most elérhető a chat, valószínűleg holnap is.

Üdv,
admin
Érkezett 2013. szeptember 28-án, 8 éve.
Igen, elnézést, én voltam a hunyó :D Nem kapcsoltam be a szervert, de nincs is értelme. Nem vagyunk fent elegen egy időben ahhoz, hogy kialakuljon egy közösségi beszélgetés vagy ilyesmi. Úgyhogy valószínűleg amint adódik rá alkalmam, módosítom a Chat oldalt. Körülbelül akkor lesz értelme üzemeltetni a chatet, ha a keresés első oldalán az utolsó belépett tag utolsó belépési ideje néhány perc lesz. Az még hosszú idő, de igyekszem továbbra is hirdetni az oldalt. Egyszer majd elérjük azt a népszerűséget, hogy értelme lesz a Chat szolgáltatásnak, addig viszont továbbra is ajánlom mindenkinek a személyes üzenetküldőt! Ha épp összefutsz valakivel, akkor annak segítségével is "chatelhettek". Nyugodtan írhattok személyes üzenetet olyan tagoknak is, akik rég jártak az oldalon, ugyanis rá egy napra ők azonnal értesítő e-mailt kapnak az üzenetről, és nagy valószínűséggel feljönnek elolvasni. Ha nem, akkor valószínűleg egyébként sem keresnek társat.

Sok sikert mindenkinek!
admin
Érkezett 2013. szeptember 22-én, 8 éve.
Sajnálom de nekem szombatonként sem működik :(
Érkezett 2013. szeptember 22-én, 8 éve.
Ideiglenesen csak szombatonként érhető el a chat. Az aktív felhasználók növekedésével fokozatosan bővítjük a chat szolgáltatás elérhetőségét.
Érkezett 2013. augusztus 15-én, 9 éve.
Nem tudok belépni a chatre ez miért van?
Érkezett 2013. július 16-án, 9 éve.
Sziasztok!

Hogyha valami furcsasággal találkozol, hiba üzenetet kapsz, jól érzékelhetően nem úgy reagál az oldal, ahogyan kellene, akkor itt jelezheted. Minden visszajelzést előre is köszönök!
Érkezett 2012. november 4-én, 9 éve.