Fénykép nélkül / Kamu kép

Fórum Lelki-társ.COM társkereső Fénykép nélkül / Kamu kép
Hozzászóláshoz kérjük, jelentkezz be!

Üdv. az egész csapatnak ! Én mint újbelépő döbbentem látom , hogy ez a fórum működés képtelen lett . Vajon mi történhetet ? Ciánoztak , vagy atomcsapás mértek az oldalra , hogy ennyire elnéptelenedett ? ...Vagy csak kimerültek a témák ??? Nem tudom elhinni .
Pedig az ilyen oldalak a legalkalmasabbak egy ismerkedésre , barátkozásra , közösség összekovácsolására , vagy pont a nézet különbség miatti baráti civakodásra ! Nosza támasszuk fel holtából , de ahhoz én egyedül rettentő kevés vagyok . Nos , ki tart velem ? Várom a következő téma ötleteket amin jókat lehet vitatkozni , vagy éppen egyetérteni .

Kíváncsian lesem kik lesznek azok a bátor személyek , akik hozzászeretnének szólni . A téma szabadon választott , csak a politikát hagyjuk ki belőle , mert attól durván eltudnak szabadulni az indulatok .....köszönöm a figyelmet

Jozsó 64 voltam

Érkezett 2022. június 6-án, 8 hónapja.

És ha valaki a saját biztonsága érdekében nem rak fel képet?
Amit el is mond és meg is indokol?!
De ő is élni és szeretni akar?!
Az ember sajnos kerülhet hihetetlenül nehéz körülmények közé.
Élhet úgy, ahogy nagyon nem akar.
De a szabadulásra készül, ezért keres egy ilyen oldalt és reménykedik!

Érkezett 2021. július 5-én, 1 éve.

Mindenki tudja mégis mit keres. Ha fotót teszek fel, olyanok is rám írnak akik fotó alapján vagy korbeli vagy távolság miatt sem jönnének szóba!!!
Kulcsszó: mit keresek tehát az oldalon ... ismerkedem? Tartós kapcsolatot? Szexet? Ez alapján lehet finomítani az adatlapodat! A másik; reális elvárások, önismeret, elfogadás és kitartás. Volt párkapcsolatom az internetről kép nélküli ismerkedés útján, de jól meg is szűrtem, kinek válaszolok vissza és hagytam időt arra, hogy eltudjam dönteni, érdemes-e időt belefektetni és személyesen találkozni!

Érkezett 2020. december 28-án, 2 éve.

Szép napot Mindenkinek!
Bocsánat, hogy belekotyogok, de szerintem ez egy olyan téma ami vitára sem érdemes, hisz az egyik oldalon vannak az arcukat, magukat vállaló emberek, a másik oldalon a személytelen, önmaguk elől is rejtőzködők, akik, ha magukat nem vállalják, akkor hogyan várhatnám el tőlük, hogy a véleményüket, vagy esetleg, a majd kialakult kapcsolatunkat felvállalják? :)

Érkezett 2017. szeptember 25-én, 5 éve.

Szia, igen minden esetben a fotó igen is döntő ! az a kis csábos-csábító mosoly az ajkad sarkából az első benyomás,ránézés elindíthat valamit :) ,rögtön írásra késztető erő sejlik fel a szemem előtt :)

Érkezett 2017. szeptember 22-én, 5 éve.

Személy szerint fotó nélküliekkel, arcukat nem vállalókkal nem ismerkedem. Pont azért , mert nem vállalják magukat. Miért nem vállalják magukat? Ki tudja. vagy takargatni valójuk van, vagy nem akarnak komoly kapcsolatot.

Érkezett 2017. szeptember 14-én, 5 éve.

Kedves OHOGY! Nyilván nincs fenn képed , ezért ecseteled a kép nélküliség hasznosságát. Azért ismerjük el, te is jobb szereted megnézni a képpel ellátott reglapokat. Szinte furcsa az embernek, hogy egy társkeresőre,ahol felkínáljuk magunkat lehetséges kedvesünknek, pont képet nem teszünk fel. Pedig az első benyomást, az adja! Szinte mindenki meg tudja magyarázni, miért nem tesz fel képet! Ezer módon! De nem jobb ha nem magyarázkodunk, hanem teszünk egy fotót? Mert mi kelti fel a figyelmünket először. A fotó! A leírást csak akkor olvassuk, ha megnéztük a képet! Mert ha nincs fotó, akkor nem tudjuk eldönteni, hogy illik-e hozzánk a reglap tulajdonosa! ha én nem szeretem a szőkéket vagy a kövéreket, vagy a férfias nőket, vagy a túl alternatív megjelenésűeket, vagy a túl szépeket, nem egyszerűbb a képre pillantanom és már el is dönthetem? Ha te a szakállas kopasz, nagy hústornyokat szereted, akkor nem fogsz nekem írni, mert már ezt a kép alapján el tudod dönteni, hogy nem fogok bejönni neked! Én alapvető fontosságúnak tartom, hogy legyen fenn képe az embernek, persze vannak speciális gondolkodású emberek, akik kifejezetten előnytelennek találják. Tőlük szívesen megkérdezném. Mi lenne, ha senki nem tenne képet? Érdekes lenne? És ha leírást sem tennénk? ...Még érdekesebb?

Érkezett 2017. augusztus 30-án, 5 éve.

Bocsánat, ha a hozzászólásommal bárkit is megbántottam, egyáltalán nem ez volt a szándékom. Természetesen beszélgetni, ismerkedni kép nélkül is lehet, sőt, léteznek különféle kifejezetten kép nélküli anonim beszélgetős oldalak is. Én magam is éveken keresztül használtam ilyet és találkoztam is ilyen helyeken nagyon is értelmes, értékes emberekkel. Ugyanakkor sokszor tapasztaltam a képnélküliség hátulütőjét... Kép nélkül jól elbeszélgettünk akár hónapokon keresztül, aztán meg amikor képküldésre került a sor máris azonnal félresiklott a kapcsolat. Annak ellenére, hogy előtte mindketten bizonygattuk: ugyan-ugyan, a külső annyira nem is számít. Nyilván nem mindenki ilyen, de sajnos nem egy ilyenbe belefutottam. Ezért tartom jónak, ha valakiről van kép; mert akkor akinek ez fontos előre eldöntheti a kép alapján óhajt-e hosszabb beszélgetésbe, ismerkedésbe bonyolódni. És akkor nem az van, hogy a tizenötödik levéllel megy a kép, majd azt követően nincs további válasz és nincs már tizenhatodik levélváltás sem. Holott lehet az előző tizenöt kép nélküli levél elültetett benned valamit, ami onnantól kezdve gyötrelmes pusztulásra van ítélve. És valakinek a hiánya ugyanolyan rossz tud lenni mind nők, mind pedig férfiak esetében. De ettől függetlenül mindenkinek szíve joga úgy ismerkedni ahogyan szeretne, távol álljon tőlem beleszólni bárki barátkozási, ismerkedési stratégiájába. Én jónak tartom ha van kép, de ez kizárólag csak a magánvéleményem amit tényleg senki nem köteles elfogadni. :-) Nagyszerű és sikeres pártalálást, leki-társ felkutatást kívánok kivétel nélkül mindenkinek (magamnak is :-D ) képpel vagy kép nélkül, a lényeg, hogy sikerüljön végre! :-) Aztán majd csak becsúszik valamikor mindenkinek egy felhőtlen, boldig nyári is, soha nem szabad feladni... :-)

Érkezett 2017. augusztus 3-án, 5 éve.

Kedves Muki! Szerintem nem kell túlvariálni azt,ha valaki nem tett fel képet. Biztos, hogy jó oka volt rá !
Ha elkezdesz beszélgetni valakivel,érdekesnek találjátok egymást, úgy is cseréltek képet ....akkor meg mi a problema. Mindenki döntse el maga, mit rak ki....nem szabad senkiről lesujtó véleményt nyilvánitani, mert éppen nincs fenn képe...nem rosszabb egy fokkal sem attól, akinek van... és lehet, hogy őszintébb akármelyik fotós kép gazdájától. :).

Érkezett 2017. augusztus 3-án, 5 éve.

Szerintem is fontos a kép. Nem azért hogy lássák milyen szép is vagyok, hanem azért hogy igen is én vagyok aki társat keres magának. Öszintén

Érkezett 2017. július 31-én, 5 éve.

Az a felfuvalkodott vagy éppenséggel kiéhezett magamutogatás ami a Facebookon és az Instagramon megy van amikor nekem sem tetszik, de azt semmiképpen nem tartom jónak ha valaki egyáltalán nem tesz fel magáról semmiféle képet sem. Ennyi erővel akár az utcán is járkálhatna úgy, hogy papírzacskót húz a fejére és kivág rajta két kis lyukat a szemeinek. Mondjuk én ha ezt tenném mosolygó szájat is rajzolnék rá, természetesen lila zsírkrétával. :-) Aki nem mutat képet, az szinte biztos, hogy nem barátkozott még össze kellően saját magával. Amint látom ezen az oldalon is sok önbizalomhiányos, befeléforduló, esetleg depressziós ember van; ezekből legkönnyebb úgy kikeveredni ha szép lassan elkezdünk összebékülni saját magunkkal, aminek lehet a kezdeti lépése akár egy kép kiválasztása és feltöltése is.

Érkezett 2017. július 31-én, 5 éve.

Kedves MAMI ! NEM ÉRTEK VELED EGGYET ! Az ember egy érző lény, nem piaci árú, akit adnak, vesznek minden héten. Én azt látom sok tisztességes ember van aki társat, barátot...stb keres ! Ehhez kell fotó, bemutatkozás, intelligencia hogy majd az első randidon ne feszengj. Ne a bajokat mélyítsük el magunkban, hanem azt a jót, a szikrát lobbantsuk fel hogy az a tűz lángoljon ! Legyél a szikra ! SOK SIKERT HOZZÁ !

Érkezett 2017. július 26-án, 5 éve.

A fénykép mit jelent? Semmit.....egy kedves arc lehet egy rosszindulatú ember....egy arcra nem szimpatikus emberre rá sem irunk..miközben talán egy nagyon jó barátra leltünk volna benne. Döntse el mindenki maga,mit rak ki,mit nem....nem kell itélkezni....nem szabad.
Speciel én egy jópofa vicces csaj vagyok,szivesen barátkozom....és még sincs profilképem,nem is lesz. Ámen

Érkezett 2017. július 14-én, 5 éve.

Ha van fotó, zöme "KAMU", TISZTELET A KIVÉTELNEK ! Az emberek szeretik becsapni a másikat, bosszú, irigység és egyéb más okok miatt. Mid van....? kérdezik, mert ha ház, kocsi és milliók nincsenek nem vagy "rendes, becsületes" ember, aki csak a másikat csak lehúzza...mondja a kételkedő !

Érkezett 2017. június 23-án, 5 éve.

Ja kérem, ahogy Virág elvtás is mondta, "az élet nem egy habos torta" Nem értem, hogy miért baj ha valaki nem tesz fel képet! Meg sem nézem az olyan adatlapokat, és kész! Ha meg a forumon találkozok ilyenekkel, akkor nem minősítem hiteles forrásnak. Vannak olyanok, akiknek van képük kirakva, de már réges rég óta nem járt errefelé. Az jobb? Vannak hibák az embereknél, de ez nem jelenti azt, hogy rosszabb lenne a másiknál. Azt veszem észre mindenki trükközik valamit. Persze ha fény derül a huncutságra akkor jön a jó magyar szokás szerinti kifogás áradat... Az azért volt, mert hogy....
Legyen szép a napotok!

Érkezett 2017. június 5-én, 5 éve.

Az egyik hozzászólás ezt tartalmazza....." Én szándékosan nem teszek fel képet. Ez nem egy piac tér ahol árút nézegetünk." A mondat első része is fura, hogy ő szándékosan nem tesz képet....Miért? Van aki véletlenül? A másik állítás, meg helytelen, hisz ezek az oldalak egy katalógus áruházhoz hasonlók, ahol lapozunk nézelődünk. Csak itt az "áruk" is mi vagyunk és egyúttal a "vevők" is. Aki regisztrál ide, az valamilyen formában el akarja adni magát egy olyan "vevőnek" akihez szívesen menne! Az első benyomást, mindig a kép szolgáltatja,mert már arról is sok minden kiderül. Azt gondolom, aki nem tesz fel, az pont azt akarja, hogy ne derüljön ki valami..... Némely tag annyira titokzatos, hogy a korán kívül, még adatokat sem szolgáltat és várja a jelentkezőket. Azért a reglapja végén nem felejti oda írni, hogy "csak fényképes levelekre válaszolok" !

Érkezett 2017. május 19-én, 5 éve.

Én azt hiszem, az a fer dolog, ha az ember társat keres: Képet tegyen fel magáról. No nem 10-évvel fiatalabbat.A személyes találkoznál úgy is kiderül hogyan néz ki!Meg ha ránézek a korára és a képre.Ha igazán a tárad keresed. minimum ennyire tiszteld a másikat. Aki nem vállalja fel önmagát.ott valami bibi van.
Teryy47

Érkezett 2017. május 6-án, 5 éve.

Ne haragudjon senki rám, nem szeretem a félrevezetést. Én szándékosan nem teszek fel képet. Ez nem egy piactér ahol árut nézegetünk. Ne az alapján válasszanak, vagy keressenek. Még én is csak rakom össze magam, nem sietek. Hazudni tényleg nagyon ronda dolog.

Érkezett 2017. május 1-én, 5 éve.

Egy dolgot nem ertek a kamu képesekben. Mire jó? Ha találkozol utána valakivel akkor nem az lesz a baj hogy nem jossz be neki, alem hogy hazudtak. Egy ismerkedést hazugságra épiteni? Akkor minek ismerkedsz? Csak a kislányoknál számít maximálisan a külső. Az idősebbeknél a belső értékek a lényegesek.

Érkezett 2015. augusztus 4-én, 7 éve.

Eleve milyen ember az, aki nem meri felvállalni önmagát, vagy a cselekedetét ?
A kérdésre ugye tudjuk a választ...

Érkezett 2015. június 29-én, 7 éve.

helló ez egy igen érdekes kérdés de szerintem fel sem kellet volna tenni ezt a kérdést pláne hogy ha már volt benne részed személyes találka találkozó Randi ismerkedés beszélgetés egymás meg ismerése egy más ki ismerése csalódás csalódás majd mire már túllépnél túl vagy rajta bele vágsz számodra ismeretlen párkeresőbe Virtuális világba hát ha ott meg találod azt kit keresel beszélgettek eleinte ki ismeritek meg ismeritek egy mást de ! mielőtt újra fejest ugranál szeretnéd látni fotón is Webkamerán is hogy ő az ki ki adja magát valós személynek de itt sem jársz sikerrel mert hiába láttad fotón Webkamerán ha kiderül róla elég sok rossz hiába is írt legalább is próbált jókat írni magáról ezekből arra akarok célozni hogy én tapasztaltam csak fordítva valós személy volt láttam is fotón majd Webkamerán majd személyes találkozó szép volt jó volt míg ki nem derült mekkora egy hazug szemét láda

Érkezett 2015. június 13-án, 7 éve.

Könyörgöm valaki árulja el mi jó van ebben? Honnan tudjam h tetszik-e -vagy nem valaki ha nincs / kamu a kép? Értem Én hogy van aki azért nem vállalja mert fél hogy esetleg felismerik......ez még mondhatni okés.No de ennyire nagyon sokan vannak ?Nem csak itt,minden társkeresőn?
Én mindent megértek! Kivéve amit nem. :D

Érkezett 2015. február 18-án, 8 éve.