Egészséges emberként összejönnél mozgássérülttel?

Fórum Ismerkedés, csevegés Egészséges emberként összejönnél mozgássérülttel?
Hozzászóláshoz kérjük, jelentkezz be!

Természetesen ségítenénk egymásnak igazából...

Érkezett 2019. szeptember 22-én, 2 hónapja.

ÉN MOZGÁS SÉRŰLT VAGYOK HA ELTUDNA FOGADNI EGY EGÉSZSÉGES NŐ , ÉS TETSZENE NEKEM BELEMENNÉK . TULAJDON KÉPPEN NEFÉLNÉK ATTOL HOGY NEMTUDNÂK HELYTÁLNI .. UGYANIS KÖZEL HUSZÈVIG HÀZAS VOLTAM

Érkezett 2019. július 27-én, 4 hónapja.

jolenne beszélgetni egycsinos csajszival

Érkezett 2019. július 22-én, 4 hónapja.

Szia Mindenki....Létezik még ez a fórum valahogy nagyon kevesen vagyunk...Szép napot mindenkinek..

Érkezett 2019. július 21-én, 4 hónapja.

Sziasztok!! 32 éves SM beteg vagyok. Nincs gyermekem. Dolgozom 4 órában. Fizikai munka. Jelenleg egy egészséges férfival élek. Sajnos nem fogad el. Igen bonyolult ember. Lelkileg teljesen lehúz,nem számíthatok rá. Keresek egy olyan kapcsolatot,férfit,aki elfogad,megbecsűl,és a legfontosabb az,hogy Szeressen.

Érkezett 2019. július 14-én, 4 hónapja.

Érdekes nekem például izomsorvadásom van és ebből kifolyólag kerekesszékben vagyok! Nekem mindig is volt nőm ügyesen kell befűzni a csajokat! Lassan 13 éve élek boldog párkapcsolatban!

Érkezett 2019. július 12-én, 4 hónapja.

Természetesen! Hiszen a testi fogyatékkal élők ugyan olyan érző szívű ember, mint bárki más. Akinek meg nem tetszik, az ne nézze, mivel nem kötelező.

Érkezett 2019. február 11-én, 9 hónapja.

Sziasztok! Először is.....én beszédhibás vagyok, ezenkivül még csendes, gátlásos is. Ezért nehezen tudom megtalálni a társamat. A fórum kérdésére az öszinte válaszom,hogy nem igazán jönnék össze egy mozgássérülttel, deee nagyon szívesen beszélgetnék velük személyesen is. Sajnos ebben a mai világban, tapasztaltam, látom is, hogy lenézik, bántják a sérült embereket.

Érkezett 2019. január 27-én, 10 hónapja.

Hello!

Érkezett 2019. január 8-án, 11 hónapja.

Sziasztok! Összejönnék, sőt kifejezetten szeretnék összejönni egy mozgássérülttel! Amit viszont nem tudok, hogy hol lehet megismerni mozgássérülteket...

Érkezett 2018. december 9-én, 1 éve.

Szép napot kívánok. Én beszédhibás vagyok, dadogom. Ez hol jobban, hol kevésbé jön ki, és sajnos van más testi, inkább esztétikai kérdés valahol, saját hibámból sajnos, de nem vagyok lehetetlen. 30 éves vagyok, lelkis, őszinte típus. Mosolygós, emberszerető pasi. A gyerekeket is szeretem, nekem még nincs, de szeretnék. Vasutas vagyok, mozdonyvezető akartam lenni, nagy álom, hivatás, de a dadogás miatt nem lehetek. Én magam nagyon egyszerű pasi vagyok kapcsolat terén, vagy kell valaki, vagy nem. Ha kell, akkor mindent megteszek, hogy könnyítsük egymás életét, és ne nehezítsük azt
Boldogtalan családban nőttem fel, ahol jelenvolt az erőszak is, ezért nem kizárt, hogy hibás életképpel rendelkezem. Akinek van kedve simán beszélgetni értelmesen, bármiről, tényleg, ha csak lelkizni szeretnél, írj nyugodtan :)
Köszönöm

Érkezett 2018. november 1-én, 1 éve.

Sziasztok! Magam is mozgáskorlátozott lettem. Szívesen elbeszélgetnék.

Érkezett 2018. október 22-én, 1 éve.

Üdvözletem! Én szerintem azért annak könnyű ezt a kérdeznie, akinek semmi baja és zsongnak körülötte a pasik. Mindenek előtt próbáljuk meg beleélni magunkat a másik helyzetébe, hogy ez milyen lehet az illetőnek és csak utána ítélkezzünk. Én csak enyhébben vagyok mozgáskorlátozott, szándékosan nem írom azt le, hogy sérült vagy fogyatékkal élő, mert az más kategória, de nem könnyíti meg ismerkedést. Rengeteg a gonosz, rosszindulatú ember. A legutóbb is egy 'nagyon kedves' fiatalember bánt el velem, de szerencsére azóta találtam már mást és ő gyökeres ellentéte az előzőnek.

Érkezett 2018. október 18-án, 1 éve.

Sziasztok !
Én enyhe parkinson tünetes beteg vagyok. Szerintem az a baj ,hogy mindenki egészségesnek tartja magát. Ha leírná a való igazságot,sokkal könnyebb lenne a pár választás.A leírtakkal egyetértek HACHI -val.

Érkezett 2018. október 7-én, 1 éve.

Sziasztok! :)
Minden további nélkül! Ha elfogadja azt, hogy nincs testi hibám, vagy egyéb fogyatékosságom, és érezteti velem, hogy egyenrangú partnerként kezelem, nem rendeli saját magát alá... Csak így lehet igazi a boldogság... :)
A tolókocsival csak az az egy kis gond, hogy a lakhelyem "rezidenciája" a felső szinten van, és oda kis csigalépcső vezet... De ha az élet úgy hozza, hogy összeköltözés alakul ki, és én költözöm hozzá, akkor nincs gond... :D
Egyéb testi hibának nincs akadálya a szívemben... :)

Érkezett 2018. szeptember 27-én, 1 éve.

Sziasztok! Gyerrekorom óta mozgássérült vagyok, a mai világban nem hogy társat találni, de még igazi barátokra lelni is nehéz, ha az ember egy kicsikét is másabb mint a többi azt kirekesztik,szégyelnek vele egyáltalán szóba állni is.

Érkezett 2018. szeptember 8-án, 1 éve.

Sziasztok! Számomra a legfontosabb az összhang,őszinteség,kommunikáció,mindent megbeszélni együtt és odafigyelés egymásra,mert csak így működik és azt hiszem ezzel választ is adtam a forum kérdésére!

Érkezett 2018. június 7-én, 1 éve.

Üdv ! Én 34 éves mozgássérült pasi vagyok nevezetesen izomsorvadásom van ! jelentem 11 éve boldog párkapcsolatban élek egy gyönyörű nővel és előttesem szenvedtem hiányt nőkben szóval igen sok ember összejönne mozgássérült emberrel ! aki meg nem az jöjjön össze mással ! fel a fejjel mozgássérült társaim ne legyetek befordulva és tiétek a világ!

Érkezett 2017. december 17-én, 1 éve.

Magam is mozgáskorlátozott vagyok és tanúsíthatom, hogy még egyetlen üzenetet sem kaptam...Látogatók jönnek szép számmal, de a kommunikáció valahogy elmarad. Várok türelmesen. :)

Érkezett 2017. november 23-án, 2 éve.

Csak a szokásos... Nyugodtan mondhatom, hogy már több mint egy évtizede pontosan azt tapasztalom, amit Titokzatos nevű kollegina leírt, csak férfi oldalról. A duma az megy, főleg online. Személyesen már az sem igazán. Sőt, egy mozgássérült férfit legjobb esetben elkerülnek a csajok, rosszabb esetben ki is röhögik. . De azért az online szövegelés az megy ezerrel, hogy "hááá, peeersze hogy összejönnék, mert ugyanolyan értékes ember meg így meg úgy stbstb...nem mellesleg megjegyzem, hogy mozgássérült nők sem szívesen jönnek össze mozgássérült férfiakkal, ha teszem azt udvarol nekik néhány egészséges pali is. Ebből a szempontból egyébként érdemes azt is megjegyezni, hogy a sérült férfiaknak halmozottan hátrányos helyzetük van ezen a téren, hiszen nekik a kutya sem udvarol, cserébe ha ők akarnak udvarolni, 5 perc alatt le vannak pattintva Ahogy jól látszik itt a fórumtémában is, a kétségkívül csinos blondgirl már biztosan kapott egy raklapnyi üzenetet, ám meglepne ha bármelyik ide író mozgássérült férfi kapott volna érdeklődő levelet a "persze hogy összejönnék..." lányoktól.
Mindezt tapasztalatból írom, számos rövidebb, és egy sok évig tartó kapcsolat után, mozgássérült férfiként.

Érkezett 2017. november 14-én, 2 éve.

Sziasztok...Olvastam egy pár hozzàszólàst és valahogy azt érzem ezek csak "nagy szavak"..Mozgàssérült nő vagyok és szàmomra nehéz az ismerkedés....Én azt érzem a férfiak megíjednek ettől a szitutól....Kerekesszék...nincs làbad...és hàt kedvesen de közlik...Inkàbb mégsem)))))De bizom a csodàkban..soha nem adom fel a reményt..Imàdok élni..imàdom az életet...és hàt vàrom àlmaim csodàlatos igazi férfijét...Sok sikert mindenkinek!!!!

Érkezett 2017. augusztus 22-én, 2 éve.

Az a legcsodálatosabb, hogy minden virág különleges kapcsolatot alakít ki az őt beporzó rovarral. Minden egyes orchidea a formájával vonz magához egy bizonyos rovart. A párját. A lelki társát. Az semmi mást nem akar, csak párzani vele. Mikor a rovar elszáll, és egy újabb lelki társ virággal párzik, beporozza azt. Sem a virág, sem a rovar nem foghatja fel párzásuk jelentőségét. Honnan is tudhatnák, hogy az ő szerelmük az életet terjeszti. Így van. Csak teszik, amit kell, és közben valami hatalmas és csodálatos dolog történik. Megmutatják nekünk, hogyan éljünk. Hogy az ember egyetlen paramétere a szíve. Ha meglátja a maga virágját, semmi nem állhat az útjába.Ezért keresem az én lelki társamat, hogy megtaláljam és egy csodálatos dolog velem is történjen!

Érkezett 2017. augusztus 17-én, 2 éve.

Sziasztok MINDENKINEK ! Én úgy gondolom, hogy legyen bármi is a betegséged, ha a társadban nincs megfelelő EMPÁTIA akkor ha egészséges vagy sem fog tudni szeretni őszintén ! Azok az emberek akik a jövendő társukban nem az EMBERT nézik, aki nincs hiba nélkül, mint ahogyan Ö sem, az nem érdemel meg téged, az csak valamijen érdek miatt hajt rád. Ezt jobb az elején tisztázni....

Érkezett 2017. augusztus 15-én, 2 éve.

Az az érdekes hogy az ember az életben nem gondolná azt hogy bármi megtörténhet vele,aztán mikor megtörténik mint pl-ául nekem az hogy kint dolgoztam külföldön és volt egy szem balesetem amitöl elvesztettem az egyik szemem,és müszemem lett még inkább másképen látom a világot így,ígyis tisztába voltam dolgokkal mivel szüleim hallás sérültek voltak és igy nöttem fel megtanultam jelelni és megismertem olyan embereket,és ismerek,nem egyszerü az élet az biztos,de mindig is meg akartam ismerni egy hasonló korú hallás sérült lányt, bár én hallok és tudok beszélni de ö nekik hallás sérülteknek olyan mély érzelmeik vannak amit sokan nem tudnak elképzelni,és most ugyebár a szememet is elvesztettem így kiváncsi lettem a vak lányok után vagy hasonló emberekhez mint én,mert eddig akárhányszor ismerkedtem egészséges lánnyal valahogy nem jött be a dolog kiderült hogy hallás sérültek szüleim vagy nehéz életem volt ez miatt meg sok volt az olyan ember akik elitéltek minket egyböl ,azt vettem észre hogy eltávolodtak tölem,és igen sokan itélkeznek csak nagyon nem értem mért mert én is egészséges voltam,aztán én se gondoltam volna hogy elvesztem az egyik szemem,és müszemmel élek tovább,sokan azt hiszik hogy áhh velük úgyse történhet meg semmi de tévednek,és utána meg már magukba zuhannak mert az elött meg ök kerülték az olyan embereket, persze nem megértettni kell velük azt hogy minden ember más hanem nekik kéne együtt érezni és elgondolkodni dolgokon hogy bármikor bármi megtörténhet velük is.

Érkezett 2017. augusztus 13-án, 2 éve.

Sziasztok! Nekem is van hasonló dologgal kapcsolatban egy érdekes tapasztalatom. Ismertem egy lányt, akibe gyerekkoromban nagyon szerelmes voltam és mialatt hosszú éveken keresztül egyáltalán semmit sem tudtunk egymásról Ő sajnos hallássérült lett. Amikor még teljesen egészséges volt több olyan gesztust is tett, amiből látszott kedvel engem, annak ellenére hogy nekem már akkor is volt egy pici, nem igazán jelentős problémám (nem mozgássérültség vagy olyasmi ami bármiben korlátoz, csak ami látszik a képeimen), tehát ez egyáltalán nem jelentett számára gondot. A lényeg, hogy kb. 20 év után amikor újra rátaláltunk egymásra elhívtam, hogy találkozzunk és igent mondott. Beszélgettünk amennyire tudtunk, bár elég nehezen értettük egymást, de nagyjából azért igen. És végül azt mondta, hogy ne haragudjak, nem is lenne semmi baj, de Ő inkább olyannal szeretne párkapcsolatot, aki hozzá hasonló vagyis hallássérült vagy akár annál is súlyosabb nehézséggel küzd. Hogy pontosan mire gondolt nem tudom, de talán több dologra is. Talán arra, hogy inkább olyannak adna esélyt, akinek csak nehezebben sikerülhet párt találni. Ugyanakkor valószínűleg önbizalomhiány is volt abban, hogy elutasított és azt gondolta nem lehetnénk boldogok együtt a sérülése miatt. Kifejezetten szép lány volt különben, konkrétan gyönyörű szép. Én nagyon szerettem volna vele komolyabb kapcsolatot, de végül feladtam, mert egy idő után már kommunikálni sem volt hajlandó velem. Minden esetre úgy gondolom az a lány egy csodálatos ember aki tényleg jó példával jár elő mások számára. Inkább lemond arról, hogy neki úgymond egészséges társa legyen valaki olyan érdekében akiről tudja komolyabb nehézséget okoz számára a pártalálás. Ilyen csodálatos, szinte már önfeláldozó emberek is léteznek és micsoda fantasztikus, megbecsülésre és kitüntetésre méltó jellem!

Érkezett 2017. július 30-án, 2 éve.