Egészséges emberként összejönnél mozgássérülttel?

Fórum Ismerkedés, csevegés Egészséges emberként összejönnél mozgássérülttel?
Hozzászóláshoz kérjük, jelentkezz be!

Üdvözlök mindenkit! Amint látom, nem sok itt az élet. Dobjuk fel! Évek különbségével megy a párbeszéd. Én is keresem a másik felem. Mozgássérült vagyok és nem kicsit. De kérlek benneteket nők, hölgyek, csajok, lányok! Nézzétek meg a profilom és abból egy két dolog kiderül. Ki tudja? Lehet nem véletlen kötöttem itt ki és te nem véletlen olvasod ezt. ;)

Érkezett 2022. november 14-én, 2 hónapja.

Ha nem tartanék ki mellette bármilyen betegségében, beleköpnék a tükörbe

Érkezett 2021. október 19-én, 1 éve.

Sziasztok
Marika vagyok, számomra a mozgáskorlátozott férfi nem jelent hátrányt, elfogadó és megértő vagyok. Van is mozgáskorlátozott barátom és nem okoz problémát, mindent megtudunk adni egymásnak.

Érkezett 2021. június 4-én, 1 éve.

Sziasztok
Én egy mozgás korlátozott srác vagyok komoly kapcsolatot
Keresek olyan lányt keresek aki el fogad olyannak amilyen vagy szeretek ismerkedni és ha valakivel ki alakul valami akkor akár szívesen találkozok is vele nagyon szívesen !
Győri vagyok !

Érkezett 2020. július 19-én, 2 éve.

Szerintem fordítva is feltehető a kérdés ...

Érkezett 2020. április 21-én, 2 éve.

Nekem mindössze kis problémám van. Kis testi hiba, de nem könnyíti meg az ismerkedést. Remélem azért, hogy találok olyat, aki oda-vissza, kölcsönösen szimpatikusak leszünk egymásnak!

Érkezett 2020. március 13-án, 2 éve.

Lányok írjatok, ha megismerkednétek velem! Budapesti mozgáskorlátozott vagyok, de egyetemet végeztem és dolgozom, mellette könyvet írok. Nyitott vagyok bármire.

Érkezett 2020. március 2-án, 2 éve.

Igen:)
Minden feltétel nélkül

Érkezett 2020. január 31-én, 3 éve.

Igen.Sőtt tettem is 5 évig. Csak eltoltam. De örökké szeretem.

Érkezett 2020. január 18-án, 3 éve.

Természetesen.
Viszont kell egy szinkron is. Alkalmazkodni kell oda-vissza. Sokan úgy gondolják, a hátrányos helyzetű csak olyat keresnek.. Ugye? De csak azok, akik úgy érzik, jobbat nem érdemelnek. Vagy azt képzelik, jobban megértik hasonló helyzetben lévő társaik. Sajnos mindkettő téves.
Egészséges vagyok, sokra nyitott is. Miért Ők szaladnak? Az okok, a kifogások. Nálam a tolókocsi sajnos, van lépcső. És a többi?
Kell menekülni?
Nyitott vagyok...

Érkezett 2019. december 19-én, 3 éve.

Sziasztok! Hát azt kell, hogy mondjam, a legtöbben nem jönnének össze egy mozgássérülttel. Nincs elfogadás, sem tolerancia, néha az épeknek sem könnyű igazi párra lelnie, nem még a sérültnek! Persze a remény hal meg utoljára...
Ám a mozgássérültek között is vannak szintek, nem mindenki önállótlan és mozgásképtelen vagy szellemileg visszamaradott!
Megértem, ha az olyanokat kerülik, de vannak még olyan kategóriák amik vállalhatóak.

Érkezett 2019. december 19-én, 3 éve.

Természetesen ségítenénk egymásnak igazából...

Érkezett 2019. szeptember 22-én, 3 éve.

ÉN MOZGÁS SÉRŰLT VAGYOK HA ELTUDNA FOGADNI EGY EGÉSZSÉGES NŐ , ÉS TETSZENE NEKEM BELEMENNÉK . TULAJDON KÉPPEN NEFÉLNÉK ATTOL HOGY NEMTUDNÂK HELYTÁLNI .. UGYANIS KÖZEL HUSZÈVIG HÀZAS VOLTAM

Érkezett 2019. július 27-én, 3 éve.

jolenne beszélgetni egycsinos csajszival

Érkezett 2019. július 22-én, 3 éve.

Szia Mindenki....Létezik még ez a fórum valahogy nagyon kevesen vagyunk...Szép napot mindenkinek..

Érkezett 2019. július 21-én, 3 éve.

Sziasztok!! 32 éves SM beteg vagyok. Nincs gyermekem. Dolgozom 4 órában. Fizikai munka. Jelenleg egy egészséges férfival élek. Sajnos nem fogad el. Igen bonyolult ember. Lelkileg teljesen lehúz,nem számíthatok rá. Keresek egy olyan kapcsolatot,férfit,aki elfogad,megbecsűl,és a legfontosabb az,hogy Szeressen.

Érkezett 2019. július 14-én, 3 éve.

Érdekes nekem például izomsorvadásom van és ebből kifolyólag kerekesszékben vagyok! Nekem mindig is volt nőm ügyesen kell befűzni a csajokat! Lassan 13 éve élek boldog párkapcsolatban!

Érkezett 2019. július 12-én, 3 éve.

Természetesen! Hiszen a testi fogyatékkal élők ugyan olyan érző szívű ember, mint bárki más. Akinek meg nem tetszik, az ne nézze, mivel nem kötelező.

Érkezett 2019. február 11-én, 4 éve.

Sziasztok! Először is.....én beszédhibás vagyok, ezenkivül még csendes, gátlásos is. Ezért nehezen tudom megtalálni a társamat. A fórum kérdésére az öszinte válaszom,hogy nem igazán jönnék össze egy mozgássérülttel, deee nagyon szívesen beszélgetnék velük személyesen is. Sajnos ebben a mai világban, tapasztaltam, látom is, hogy lenézik, bántják a sérült embereket.

Érkezett 2019. január 27-én, 4 éve.

Hello!

Érkezett 2019. január 8-án, 4 éve.

Sziasztok! Összejönnék, sőt kifejezetten szeretnék összejönni egy mozgássérülttel! Amit viszont nem tudok, hogy hol lehet megismerni mozgássérülteket...

Érkezett 2018. december 9-én, 4 éve.

Szép napot kívánok. Én beszédhibás vagyok, dadogom. Ez hol jobban, hol kevésbé jön ki, és sajnos van más testi, inkább esztétikai kérdés valahol, saját hibámból sajnos, de nem vagyok lehetetlen. 30 éves vagyok, lelkis, őszinte típus. Mosolygós, emberszerető pasi. A gyerekeket is szeretem, nekem még nincs, de szeretnék. Vasutas vagyok, mozdonyvezető akartam lenni, nagy álom, hivatás, de a dadogás miatt nem lehetek. Én magam nagyon egyszerű pasi vagyok kapcsolat terén, vagy kell valaki, vagy nem. Ha kell, akkor mindent megteszek, hogy könnyítsük egymás életét, és ne nehezítsük azt
Boldogtalan családban nőttem fel, ahol jelenvolt az erőszak is, ezért nem kizárt, hogy hibás életképpel rendelkezem. Akinek van kedve simán beszélgetni értelmesen, bármiről, tényleg, ha csak lelkizni szeretnél, írj nyugodtan :)
Köszönöm

Érkezett 2018. november 1-én, 4 éve.

Sziasztok! Magam is mozgáskorlátozott lettem. Szívesen elbeszélgetnék.

Érkezett 2018. október 22-én, 4 éve.

Üdvözletem! Én szerintem azért annak könnyű ezt a kérdeznie, akinek semmi baja és zsongnak körülötte a pasik. Mindenek előtt próbáljuk meg beleélni magunkat a másik helyzetébe, hogy ez milyen lehet az illetőnek és csak utána ítélkezzünk. Én csak enyhébben vagyok mozgáskorlátozott, szándékosan nem írom azt le, hogy sérült vagy fogyatékkal élő, mert az más kategória, de nem könnyíti meg ismerkedést. Rengeteg a gonosz, rosszindulatú ember. A legutóbb is egy 'nagyon kedves' fiatalember bánt el velem, de szerencsére azóta találtam már mást és ő gyökeres ellentéte az előzőnek.

Érkezett 2018. október 18-án, 4 éve.

Sziasztok !
Én enyhe parkinson tünetes beteg vagyok. Szerintem az a baj ,hogy mindenki egészségesnek tartja magát. Ha leírná a való igazságot,sokkal könnyebb lenne a pár választás.A leírtakkal egyetértek HACHI -val.

Érkezett 2018. október 7-én, 4 éve.