Csodabogár lányok

Fórum Ismerkedés, csevegés Csodabogár lányok
Hozzászóláshoz kérjük, jelentkezz be!

Tamàsmester☺ hozzàszólàsod alapjàn sok negativ tapasztaltatod lehetett a szebbik nemmel ès kissè kesernyès az attitűd☺ Mindezek ellenère nem tagadom, van abban sok igazság amit irtál.

Érkezett 2018. október 18-án, 3 éve.
Dea

Hát nem tudom mennyire illek bele abba a kategóriába amit a cím jelent ... de saját magamat eléggé csodabogárnak tartom ... Imádok olvasni és többnyire nem ebben a világban élek ... illetve nem szeretnék ebben élni .
Ha van valakinek kedve irjon nekem :)

Érkezett 2018. október 12-én, 3 éve.

Megszámlálhatatlan lelki csodabogár-lány van a világban! A baj csak az, hogy nem ebben a világban. Mert ezek a lányok bizony kis királylány korukban majd bepisiltek a bugyikájukba, mikor a szegény szolgáló lánynak meg kellett csókolnia a a békát a tóparton, hogy az királyfivá változzon. Talán ezerszer is megnézték a mesefilmet és mindig fogadkoztak, hogy ők bizon azon nyomban megcsókolnák... Aztán felnőttek és már nem hisznek a mesékben... Békakirályfik jönnek, mennek a lányok egy másik világban élnek és álmodnak tovább. Ebben a mi világunkban viszont nagyon határozott elképzeléseik vannak a jövőről. El is terveznek mindent már húsz éves korukban. Aztán harminc évesen kezdenek bekeményíteni. Negyvenes korukban gyorsan összehoznak egy gyereket. Aztánnolvasgatja az ember az ötvenesek társkereső hírdetéseit, (50-es elvált, egy gyermekkel keresi, önmagára és környezetére igényes, diplomás uriember társaságát komoly kapcsolat céljából...)
Szóval akkor ki is a csodabogár?
Legyen szép a napocskátok!

Érkezett 2017. június 5-én, 5 éve.

De vannak am))De azok bonyolultak is...biztos,hogy erre vagysz? :D :)

Érkezett 2016. július 20-án, 6 éve.

Ez már tényleg érdekes! Látom csodabogár lányok , :) egyből ebbe néztem bele és hát persze hogy te vagy itt rengeteg olyan érdeklődésikörrel mint én! :) már csak azon agyalok hogy akkor most ki kit hogy szólítana ?:)
" szia Kyo " minden esetreérdekes de úgy érzem lehetséges végre hogy találjak egy igazán jó barátot .

Érkezett 2015. december 12-én, 6 éve.

Igen vannak ^^ :) Engem is érdekelnek nagyon a távoli tájak és a fantasy :) ^^ Te ismersz esetleg hozzám hasonlóak kevert etnikumú személyt, aki korban is hasonló hozzám? Olyan régen beszélgettem már hozzám hasonló cipőben járókkal ..xd :D
Előre is köszi, szép estét :)

Érkezett 2015. december 1-én, 6 éve.

Vannak itt szép, csodabogár lányok? akik szeretik a sci-fit, és a fantasyt,és a távoli tájakat az egzotikumot

Érkezett 2015. október 22-én, 6 éve.