Társkereső blog / Az ingyenes társkereső és célkitűzéseinek bemutatása, ismertetése.

Célkitűzéseink

Mi a Lelki-tars.comnál hisszük, hogy új színfoltot vihetünk az online társkeresés világába, melyet képesek vagyunk a lehető legszélesebb körben elérhetővé tenni Magyarországon. Nem hiszünk abban, hogy az online társkeresésért, az online ismerkedési lehetőségéért, a boldogság online megtalálásáért felhasználóinknak több ezer forintot kellene fizetnie. Hisszünk benne, hogy innovatív fejlesztéseket tudunk tenni annak érdekében, hogy az online társkeresés nagyobb biztonságot nyújtson a felhasználóink számára, melyet nem csak korszerű technológiák alkalmazásával, de szolgáltatásaink bővítésével is képesek vagyunk megvalósítani. Ezért társkeresőnk kellemes megjelenéssel rendelkezik, egyszerűen használható, ingyenes és időről időre biztonságosabb.

Boldog párkapcsolat

Fejlesztéseink célja, hogy felhasználóink elégedettek legyenek társkereső szolgáltatásunkkal. Azokat a szolgáltatásokat, melyeket egyszer ingyenesen kezdtünk el üzemeltetni, soha nem tesszük fizetőssé. A finanszírozás megteremtésekor odafigyelünk arra, hogy felhasználóinknak ne jelentsen anyagi terhet szolgáltatásunk. Az internetet sokan társítják a szabadsággal, ezért korlátozásoknak nincs helye a Lelki-tars.com társkeresőn!

A Lelki-tars.com ingyenes társkeresőről

Szolgáltatásunk minőségét igyekszünk olyan szintre emelni, amellyel bátran felvehetjük a versenyt a fizetős társkeresők szolgáltatásaival. Amellett, hogy szolgáltatásaink ingyenesek, nem szenvednek csorbát frusztráló korlátozásoktól sem. Ezáltal sok ingyenes társkeresővel szemben, korlátlan lehetőség van személyes üzenetek küldésére, profilképek megtekintésére mennyiségtől és időtől függetlenül.

Természetesen társkeresőnk szolgáltatásai nem csak az ismerkedés lehetőségének megteremtésében merülnek ki. Tudjuk, hogy felhasználóink szeretik a dolgokat az irányításod alatt tartani, és ezt itt meg is tehetik. Meghatározható, hogy mely más felhasználóktól fogadnak személyes üzenetet, kik láthatják a feltöltött képeket, adatlapot. Lehetőség van rá, hogy felhasználóink csak azokkal a különleges személyekkel vegyék fel a kapcsolatot, akiknek előzetes kérésük után engedélyt adnak.

Amennyiben szeretnéd segíteni szolgáltatásaink megfelelő minőségben történő fejlődését, oszd meg velünk véleményed és tanácsaid a társkereső fórumon keresztül, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az oldal alján található kapcsolat linkre kattintva!