Társkereső blog / Az ingyenes társkereső és célkitűzéseinek bemutatása, ismertetése.

Célkitűzéseink

A Lelki-társ.COM olyan új színfoltot visz az online társkeresés világába, melyet képes a lehető legszélesebb körben elérhetővé tenni Magyarországon. Köszönhetően munkánknak, az online társkeresésért, az online ismerkedési lehetőségéért, a boldogság online megtalálásáért már nem kell több ezer forintot fizetni. Innovatív fejlesztéseket hajtunk végre annak érdekében, hogy az online társkeresés nagyobb biztonságot nyújtson tagjaink számára, melyet nem csak korszerű technológiák alkalmazásával, de szolgáltatásaink bővítésével is megvalósítottunk. Társkeresőnk esztétikus megjelenéssel rendelkezik, egyszerűen használható, ingyenes és biztonságos.

Boldog párkapcsolat

Fejlesztéseink célja, hogy tagjaink a lehető leghatékonyabb módon ismerkedjenek meg új emberekkel. Azokat a szolgáltatásokat, melyeket egyszer ingyenesen kezdtünk el üzemeltetni, soha nem tesszük fizetőssé. A finanszírozás megteremtésekor odafigyelünk arra, hogy felhasználóinknak ne jelentsen anyagi terhet szolgáltatásunk. Az internetet sokan társítják a szabadsággal, ezért korlátozásoknak nincs helye a Lelki-társ.COM társkeresőn!

Lelki-társ.COM a mindenkinek elérhető társkereső

Szolgáltatásunk minőségét olyan szintre emeltük, amellyel magabiztosan vesszük fel a versenyt a fizetős társkeresők szolgáltatásaival. Amellett, hogy szolgáltatásaink mindenkinek elérhetőek, nem szenvednek csorbát frusztráló korlátozásoktól sem. Ezáltal sok ingyenes társkeresővel szemben is, korlátlan lehetőség van személyes üzenetek küldésére, profilképek megtekintésére mennyiségtől és időtől függetlenül.

Természetesen társkeresőnk szolgáltatásai nem csak az ismerkedés lehetőségének megteremtésében merülnek ki. Tudjuk, hogy tagjaink szeretik a dolgokat az irányításuk alatt tartani, és ezt itt meg is tehetik. Nálunk meghatározható, hogy mely más felhasználóktól fogadnak személyes üzenetet, kik láthatják a feltöltött képeket, adatlapot. Tagjaink megtehetik, hogy csak azokkal a számukra különleges személyekkel vegyék fel a kapcsolatot, akiknek előzetes kérésük után engedélyt adnak erre.