Súgó

Elfelejtetted a jelszavad?

Amennyiben nem tudsz bejelentkezni, először ellenőrizd a fiókod meglétét.

Látogass el a lelki-tars.com/profile/felhasználóneved címre. Ha itt 404-es oldalt találsz, akkor két lehetséges dolog történhetett. Elgépelted a felhasználóneved, vagy megszegted a regisztrációkor elfogadott felhasználói feltételeket, vagy egyéb szabályzatunkat.

Ha a fent említett címen megtaláltad az adatlapod, akkor nagy valószínűséggel elfelejtetted, vagy rendszeresen elgépeled a jelszavad, ezért nem tudsz bejelentkezni.

Ilyenkor lehetőséged van új ideiglenes jelszót igényelni a bejelentkezéshez, hogy megváltoztasd a jelszavad. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy a fiókodhoz megerősített e-mail cím tartozzon.

Ha emlékszel rá, hogy megadtad és megerősítetted az e-mail címed, akkor kövesd az alábbi pontokat. Ellenkező esetben, sajnos, nincs lehetőség a fiókod helyreállítására.

1. Új jelszó igénylése

A főoldalon kattints a Bejelentkezés gombra, majd a megjelenő oldalon kattints a Elfelejtetted a jelszavad? linkre. Az űrlapon add meg azt az e-mail címet, amivel az regisztráltál.

2. Bejelentkezés

Az e-mail fiókodba megérkezett levelet olvasd el figyelmesen! A bejelentkezéshez kattints a levélben található hivatkozásra.

3. Változtasd meg a jelszavad

Látogass el a Beállítások oldalra, azon belül pedig kattints a Jelszó módosítása menüpontra.