Fórum Ismerkedés, csevegés Létezik barátság férfi és nő között?

Létezik barátság férfi és nő között?

Hozzászóláshoz kérjük, jelentkezz be!

Létezik....☺
Persze...az évődés meg van minden ilyen kapcsolatban is. Hisz, ha rendes a pasi és meghallgat, akkor tudja minden titkod.
Az intimitás kihagyhatatlan egy férfi-női barátságban.
Nekem is van ilyen barátom, aki ha segítség kell megoldja, és segít... pl szerelésben.
Iszonyat jókat beszélgetünk közben.
Imádom is miatta.

Érkezett 2017. augusztus 8-án, 1 hónapja.

Szerintem is lehet barátság. Nekem a második legjobb barátom fiú, és eszembe sem jutott még, hogy másmilyen kapcsolat legen köztünk

Érkezett 2017. augusztus 8-án, 1 hónapja.

Perszeeeeee :-)
De elkerülhetetlen, hogy néha egy kis szex is be ne kússzon a képbe! Tegyétek a kezeteket a szívetekre! Ha valakivel kibeszélitek lelketek minden zugának a titkát, ha már ismeritek egymás gondolatait, csak nem gondoljátok, hogy a kiváncsiság ne lenne meg pont a testiség irányába!!!
Persze ne az elcsépelt, degradált, mindenre ráhúzott barátság szóra gondoljatok. Más az éveken tartó haverság és más a barátság. Velem bizony sokszor megesett, hogy a lány, aki elhagyott lett, a válamon sírta ki a fájdalmát. Ha kicsit hosszabbra sikeredett a szinglisége, hát bujálkodtunk egy kicsit! A testiség nem bűn!!! Igaz, az egy szem fiú barátommal nem szexelnék :-)
Legyen szép a napotok!

Érkezett 2017. június 5-én, 3 hónapja.

Szerintem is létezhet, de ez nem olyan könnyű hölgy és férfi között. Megy egy darabig, de egy idő után a férfi gondolja meg magát, és probál kezdeményezni újra. DE két ember dönti el, hogy hogyan tovább az esetben, ha ilyen van. Mert nem akar tovább csak barát lenni. Azért tanácsot is kölcsönösen lehet adni egymásnak. Meg jó érzés, hogy valaki van melletted, mégha csak barát is. A dolgok egy idő után megoldódnak.

Érkezett 2016. július 26-án, 1 éve.

Szerintem létezhet. Nekem vannak nő barátaim és ha nem a farkam körül forog az eszem - mint sokan sajnos ebbe a hibába esnek - akkor éppen annyira lehet barát mint egy pasi. Persze teljesen más a köztünk kialakuló beszéd, maga a téma. De sokszor az ellenkező nemmel történő kölcsönös párbeszéd előbbre vihet egy problémás kapcsolatot ésszerűbb tanácsokat adhat mint egy haver, sör mellett.

Érkezett 2016. július 25-én, 1 éve.

Szerintem meg létezhet, ha meg van húzva egy határ.
Aki többet akar/szeretne, hát tisztázza a partnerével,
és ha az neki kevés ami a másiknak elegendő, akkor tipli...
Amúgy meg létezhet, mert van olyan élethelyzet, amikor jó az,
ha valaki "csak" van az ember mellett. Az idő meg mindent megold,
Nekem sok jó kapcsolatom van olyan, amelyik sokkal, de sokkal
személyesebben indult.. Ők már csak barátok, de nem feltétlen
bizalmasak.

Érkezett 2016. július 24-én, 1 éve.

NEM létezik!!!
Elèg sokszor próbáltam már férfiakkal CSAK barátkozni.
Sokszor volt,hogy azt hittem "ő sosem akarna tőlem semmit" majd csalódnom kellett mert nem volt rá példa,hogy az illető bizonyos idő után ne próbált volna be próbálkozni...
Tapasztalataim szerint nincs barátság kèt nem jött.
Maximum azt hiszed,hogy ez tényleg csak barátság...
De az egyik fèl MINDIG többet szeretné!!!
Ha nem ő akkor te,ha nem te akkor ő....
Sajnos ez már csak így van ...

Érkezett 2016. július 23-án, 1 éve.

Nem.Nemletezik.)

Érkezett 2016. július 20-án, 1 éve.

Igen, létezhet,--én is elsősorban "barátságra"törekszem...ez fontos!

Érkezett 2016. június 27-én, 1 éve.

Szerintem létezik barátság férfi és nő között. Az egyik fél vagy a férfi vagy a nő reménykedik, hogy több lehet belőle. Mivel más megoldásra nincs remény marad a barátság, hogy a másik fél közelében lehessen ez az ára. A remény a barátság megörzője.!

Érkezett 2016. június 11-én, 1 éve.

igen létezik

Érkezett 2016. május 30-án, 1 éve.

Létezik ,nekem volt egy kapcsolatom és bár szakítottunk de annyira megkedveltük egymást ,hogy barátok maradtunk .Szoktunk elmenni együtt bulizni ,sétálni ,fagyizni de csak baráti alapon .Persze nehéz néha tartani a barátságot ,de már 4 éve vagyunk barátok .

Érkezett 2016. május 18-án, 1 éve.

természetesen látom a barátomban a FÉRFIT és nyilván Ő is bennem a nőt...de megmaradunk egészséges keretek között.BARÁTNAK!

Érkezett 2016. április 30-án, 1 éve.

Persze, hogy létezik, bár a természet alapból nem barátkozásra találta ki a nemeket.
Ezzel együtt előfordulhat olyan, hogy az egyik fél nem akar a barátságon túl egyebet a másiktól, mert "úgy" nem tetszik neki. Nyilván a biológia dolgozik, de ha nincs meg az a bizonyos plusz, akkor teljesen mindegy. Nekem több női barátom van, mint férfi, és zömüktől egyáltalán nem "akarok" semmit, meg sem fordul a fejemben, hogy több is lehetne köztünk haverságnál, barátságnál.

Érkezett 2016. április 29-én, 1 éve.

hogyne létezne!évtizedes barátság köt össze FÉRFIVAL!

Érkezett 2016. április 29-én, 1 éve.

szerintem atol füg hogy a ferfi mit ertene aba hogy baratsag.. lehet baratja adig mig kesöb azt nem mondja töbet akarok ,lehet baratsag nö es ferfi közt csak akor ha a hatarok amit maguközt huznak ugyan ojan szinten vanak de ha külömböznek akor nem lehet

Érkezett 2016. március 12-én, 1 éve.

Igen az egyik mindig többet akar, kérdés hogy a majdani több reményében elfogadott barátság, barátság e.
Az elmúlt szerelem után maradt barátság lehet barátság, ha egyik félben se maradt tüske.
Amúgy a pasik nem barátkoznak, a nőt látják, vagy semmit. Max havernő.

Érkezett 2016. március 3-án, 1 éve.

szerintem létezik,,,

Érkezett 2016. március 3-án, 1 éve.

Nem létezik barátság férfi és nő között, mert az egyik mindig többet akar...

Érkezett 2016. február 10-én, 1 éve.

Létezik. Akárki - akármit is mond! A férjemmel jó sok éve már barátságnak indult, és barátok is voltunk persze extrákkal, jó volt vele, mindent meg tudtunk beszélni, és mindketten sok buktatón voltunk már túl. Ha eleve nem a barátság, az őszinteség hozott volna össze minket nem éltük volna meg a 32 évet együtt. Szerintem így is lehet.

Érkezett 2016. január 27-én, 1 éve.

Létezik, nekem a barátaim pasik, nem mintha sok lenne, jelenleg a nulla felé konvergál. Azért is vagyok itt. Volt egy barátom, akivel mindent meg tudtunk beszélni, több, mint négy éven át. Nem mondom, hogy nem került szóba más is, de féltettük azt, ami köztünk kialakult. Neki a magánélete elnőtlenedett és elkezdett ismerkedni. A lényeg: két heti szexért dobott, mert én beleszóltam az életébe, pedig addig is mindent megbeszéltünk, nem volt tabu téma. Azóta nem is hallottam róla, de lassan kiheverem (ez mondjuk nem igaz :( )

Érkezett 2015. november 9-én, 1 éve.

Igen! Létezik! Nekem is volt egy nagyon régi kedves barátom. Nem volt közöttünk semmi, csak jó volt együtt lenni, beszélgetni, meghallgatni a másikat.
Igen ám, de ez a barátság egyszer csak átalakult szerelemmé. Hmmm.......................ami egy ideig nagyon szép volt. De nem volt hosszú életű!
Jobb volt amíg csak barátság volt közöttünk. A barátságot a szerelemtől, csak egy lépés választja el! Tudtad? Viszont ezt a lépést, most már tudom, hogy nem kellett volna meglépni! A varázs elmúlt! A barátságnak pedig vége lett.

Érkezett 2015. november 8-án, 1 éve.

Szerintem igen.

Érkezett 2015. november 7-én, 1 éve.

Szerintetek létezik barátság férfi és nő között?

Érkezett 2015. november 2-án, 1 éve.