Fórum Érdeklődés Komoly kapcsolat Kinek mit jelent a komoly kapcsolat?

Kinek mit jelent a komoly kapcsolat?

Hozzászóláshoz kérjük, jelentkezz be!

AMIKOR VÁROK RÁ,ELJÖN BESZÉLGETÜNK DOLGOZUNK EGYÜTT ÖSSZEBUJUNK. SIMOGATJUK EGYMÁST

Érkezett 2017. augusztus 21-én, 2 órája.

Komoly kapcsolatot szeretnék, ami annyit jelent számomra, hogy komolyan gondolom.Felelősséget vállalok mindenért, amit adok, szeretetet, őszinteséget, bizalmat.Mert a bizalom minden kapcsolat alapja, legyen az szerelem, vagy baráti kapcsolat.Lelki beállítottságú emberként,lelkileg is a harmonikus kapcsolatra törekszem, gondolok itt arra is, hogy a szív vagy a józan ész a fontosabb, mert szerintem mindkettő, valahogyan megtalálni azt az egyensúlyt.Így igen- Egymást szeretni és szeretve lenni.

Érkezett 2017. augusztus 21-én, 5 órája.

Komoly kapcsolat nálam: Azt adom,amit kapni szeretnèk ill. azt is kapom vissza. Szòval szeretetet,hűsèget,bizalmat,lelki tàmogatàst várok el...(ezt adom vissza is)

Érkezett 2017. június 9-én, 2 hónapja.

Aki azt írja, hogy komoly kapcsolatot keres, az igazándiból maga sem tudja mit akar! Ez hasonlatos ahhoz, hogy önmagára és környezetére igényes :-) Értelmes ember ilyenekkel nem szívesen áll össze, ha csak nincs valami más motiváció. A legjobb ha nem ír elvárásokat az ember. A józan ész legalább is ezt diktálja! Életemben sok komoly kapcsolat volt, de mindnek vége lett :-)
Ha a fényképét látva bele fér az elképzeléseimbe, miért ne írjak neki. Kompromisszumokra vagyok képes és remélem, hogy hasonlóan Ő is. Aztán majd csiszolódunk :-) A baj, az, hogy a társkeresés első részét az emberek túl bonyolítják! Kiváncsi lennék, hogy ha leszólítanak titeket valahol, az e nektek az első dolgotok, hogy száraz adatokat kezdtwk kérdezgetni a fiúktól? Elkéritek az adatlapját? Itt a fénykép az első benyomás. Meg kell előlegezni a bizalmat, ha tetszetek egymásnak!
Legyen szép a napotok!

Érkezett 2017. június 5-én, 2 hónapja.

Köszi! Neked is hasonló jókat kívánok drága Alina! :)

Érkezett 2015. december 27-én, 1 éve.

Mindenkinek, aki karácsonykor itt fenn járt, Kívánom, hogy a következő Karácsonyt, Szerelme karjaiban tölthesse!

Érkezett 2015. december 25-én, 1 éve.

Kó kérdés,de azt hiszem erre nincs jó válasz. Vagy pedig minden válasz jó. :) Einstein óta tudjuk,hogy minden relatív,szóval amiket itt felsoroltál,mind szóba jöhet.
Nekem a komoly kapcsolat tartós kapcsolatot jelent,ahol egymás társai vagyunk az ágyon kívül is. :)

Érkezett 2015. december 8-án, 1 éve.

Van akinek egy életre szólót, van akinek x időre, van akinek annyit, hogy érzelmeket is visz a kapcsolatba...
De honnan tudod, hogy a másiknak mit jelent, amikor ezt kimondja?
Ugyanígy a "Szeretlek" szó is ezerfélét jelenthet. A "szeretem a fagyit, mert jó nekem, de elpusztítom"-tól a "fontosabb az életemnél"-ig.

Érkezett 2015. december 7-én, 1 éve.