Fórum Ismerkedés, csevegés Egészséges emberként összejönnél mozgássérülttel?

Egészséges emberként összejönnél mozgássérülttel?

Hozzászóláshoz kérjük, jelentkezz be!

Kedves BRUMIBEARS!
Ez a magyar valóság! Ezen bosszankodni lehet, de sok értelme nincsen! Ebben a közösségben kell túlélni! Ha ez bánt téged, megértem, de elfogadni nem tudom. Egy kedves ismerősöm, próbált segíteni egy földön fekvő emberen. Az igyekezet meg volt, lassan a mentő is kiérkezett, valahogy rendőrök is előkerültek. Boldog volt, hogy mindent megtett, ami tőle tellett. Az napra meg volt a jó cselekedete. Egy hónap múlva idézést kapott. Kiderült, hogy a fickó, akin segíteni próbált feljelentette, hogy kirabolták. Mivel Ő volt aki jelen volt, mikor a rendőrök kiérkeztek és Ő volt, aki a mentőket is hívta hát Őt vették elő... Ennyit a segítségnyújtásról...
Legyen szép a napotok!

Érkezett 2017. június 24-én, 4 napja.

Általában amíg egészséges vagy nem is gondolsz arra, hogy mi lenne ha megbetegszel...? Frusztrálja ezeket az embereket az a tudat hogy öreá is sor kerülhet !

Érkezett 2017. június 24-én, 4 napja.

ALINA !

Az emberek alapból irigyek, rosszindulatúak és ezt így kell elfogadnunk, mint ahogyan mi is testi-lelki betegek vagyunk ezért a számukra "nyomorék + hülye ! " Lépj ezen túl és lásd meg azt a pici jót ami bennük is van, csak minket látva szerintem félnek, hogy egy napon ők is megbetegedhetnek. Általában amig

Érkezett 2017. június 24-én, 4 napja.

Én magam 2.tip. diabéteszes vagyok, naponta 5-ször szúrom magamat inzulinnal + gyógyszerek, jobb bokám merevítve 33éve sajnos, vagy kitudja...?
Az emberek igen érdekesek, mondok egy példát rá : egy komoly beosztású rendőrt egy beszélgetés során megkérdeztem, hogy ha a földön fekszek mert diabéteszes kómába estem, hány ember állna meg segíteni TÍZ EMBERBŐL...? Válasz : EGGY, AZÉRT HOGY BELÉDRUGJON...! Ennek ellenére én optimista ember vagyok, pedig egy közismert bankfiókban Baján rosszul lettem, / kamera vette ! / levertem a monitort, semmi baja nem lett, de mivel kiléptem az adott bank tagjai közül, feljelentettek, rendőrség a helyszínre kijött ! Jegyzőkönyvem van róla, hogy " RENDŐRI INTÉZKEDÉS NEM TÖRTÉNT " a volt ügyfél kissé zavartan, de távozott a rendőrök kérésére. A Bíróság 50.000.-HUF-ra büntetett GARÁZDASÁG címen, amit fellebbeztem ! A banki alkalmazottak közül senki nem hívott orvost, Mentőt, pedig tudták hogy cukros vagyok. Máshol viszont előzékenyek , segítőkészek, látván hogy húzom a jobb lábamat. ÉN vegyes érzelmekkel , de határozott szándékkal fordulok az emberek felé, legyen az egészséges vagy beteg !!!

Érkezett 2017. június 23-án, 4 napja.

sziasztok énis ideg epileciás vagyok meg mackos hajdu bihar megyében keresem a tásam

Érkezett 2017. június 21-én, 6 napja.

Igen, nem egy ember betegsége határozza azt meg hogy megszeretem-e vagy sem. :)

Érkezett 2017. június 9-én, 2 hete.

Sziasztok Földlakók!
Ki számít egészségesnek?
Alapjában véve az ego az, ami meghatározza, ki kivel fog összejönni. Persze ehhez társul egy fajta jövő kép, a megvalósítandó álmok sora is! Engem sosem zavart, ha egy lány nem olyan mutogatni való darab volt, mert nekem nagy az egom! A lányok rendszerint egy délceg ifjú titánt keresnek akire büszkék lehetnek, és az árnyékukban rájuk is vetül némi fény! Mivel nem rólam mintázta Angelo a dávid szobrot, persze nem azért, mert akkor még nem éltem :-) engem inkább az életvitelem miatt szeretnek meg a lányok. Nem értem miért, de hozzám rendszeresen sodorja a sors a sérült lányokat. Azt tapasztaltam Én is, hogy az első benyomás a fontos. A kémia :-) . De utána már az a döntő, hogy találnak e közös elfoglaltságot (hobby-t) vagy sem, amiben kiteljesednek.
Azt javaslom, mindenki tartson egy őszinte önvizsgálatot és tegye helyére a dolgokat az életében! Nekem is sokszor kell effélét tennem, mert valahol 28-30 éves koromban megállt az idő és amikor nem nézek tükörbe, akkor lelki szemeim előtt egy 30 körüli férfit látok. Persze a lányok nem akarnak a saját apjukkal randizni, ami nekem sokszor fel sem tűnik :-)
Nos! Legyen szép a napotok! Ne sokat agyaljatok, éljétek az életeteket! Úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna :-)

Érkezett 2017. június 5-én, 3 hete.

Sziasztok! En jomagam is azt mondom, hogy szerintem ez elfogadas, es beallitottsag kerdese. En is fogyatekkal elek, de onellato vagyok. Tul vagyok mar en is par kapcsolaton. Vannak jo, es nem igazan jo tapasztalataim is. Volt egeszseges. es mozgasserult parom is. Azt mondom, ha a parom elfogad olyannak amilyen vagyok, es a lelki osszhang is megvan tokmindegy ki hogyan nez ki. Ahogy a mondas is mondja:a szerelem vak, es bolondda, ill boldogga tesz.

Érkezett 2017. május 9-én, 1 hónapja.

Kedves Mindenki!
Én
BLONDGIRL-el szeretném felvenni a kapcsolatot, írtam neki, de sajnos nem lép-lépett be eddig az oldalra, szóval már régen, aki ismeri szóljon már neki, hogy olvassa el a levelemet és örülnék neki ha írna. Én egészséges férfi vagyok volt már mozgássérült lánnyal hosszú 9 éves kapcsolatom. Szép napot mindenkinek. Üdv wnorbi

Érkezett 2017. április 25-én, 2 hónapja.

Kedves Mindenki!
Hosszú évek tapasztalatai alapján elmondhatom, hogy sokszor tényleg sokkal jobban értékelik az életet és az embert a mozgássérültek párkapcsolatban.
Több rövidebb-hosszabb kapcsolatom volt már mozgássérült (amputált) és "egészséges" lánnyal/nővel, a leghosszabb (7év) pont egy amputált lánnyal.
Az érintett hölgyeknek azt tudom mondani, hogy ne tartsák magukat kevesebbnek, mert nem azok! :-)
Én egészséges férfiként továbbra sem bánnám, ha mozgássérült párom lenne újra.
Szívesen ismerkedem, írjatok. ;-)
Szép napot mindenkinek!

Érkezett 2017. április 15-én, 2 hónapja.

Sokszor a fogyatékkal élők sokkal jobb emberek mint a ,,normál" emberek. Jobban tudnak értékelni minden apróságot,szeretni is másképpen szeretnek. Nem okozna gondot egy mozgássérülttel ismerkedni.

Érkezett 2017. február 12-én, 4 hónapja.

ez pontosan igy van nem a kulso a lenyeg ha nem a belsö mert aki tud szeretni azt becsulni es higyjetek el beteg serult ember tudd szeretni es meg jobban

Érkezett 2017. február 12-én, 4 hónapja.

Sziasztok! Én magam és mozgássérült vagyok, kereesszékes. Sajnos engem a práom elhagyott a balesetem után, így nincs jó tapasztalatom. Ismerkedni így pedig mér nem egyszerű, bár nem is lehetetlen.

Érkezett 2016. november 10-én, 7 hónapja.

Nekem volt több ilyen kapcsolatom is és elmondhatom, hogy jobb volt minden addiginál.

Érkezett 2016. október 10-én, 8 hónapja.

Sziasztok!!! Szerintetek el lehet valakit ítélni a szerint hogy sérült vagy nem? De viszont tapasztalataim szerint sok hölgy illetve úr megválogassa . Nekem ez a meglátásom igaz én is enyhén mozgássérült vagyok és sokan elitélnek annak ellenére hogy megismernének.

Érkezett 2016. október 9-én, 8 hónapja.

Nehéz dolog ez,anno volt egy barátnőm,szerelem ugye meg minden ,engem hozzá menet baleset ért és jó időre ágyhoz lettem kötve mozdulatlanul,egyik nap még mosoly meg szeretlek másik nap meg kb le lettem szarva aztán majd 1 hónap után hülye kifogással el hagyott.De ma már sajnos egészségesen is nehéz párt találni,nem hogy mozgáskorlátozottan,olyat meg,hogy egy életen át kitartson lehetetlen.

Érkezett 2016. augusztus 12-én, 10 hónapja.

Szerintem is igen!A "nem ép testben" is érző, érzékeny lélek van!Sokszor többett tudnak érzelmileg adni,mint egészséges társaink!

Érkezett 2016. július 10-én, 11 hónapja.

Szerintem össze, nem ezen múlik. Ha amúgy szimpatikusak vagyunk egymásnak akkor megér egy próbát. :)

Érkezett 2016. július 8-án, 11 hónapja.

Sziasztok. Szerintem nagyon ritka az egészséges sérült párkapcsolat. Nekem volt egy 5 éves kapcsolatom, de megromlott. Igazából azt látom az embereken, nem igazán tudják hova tenni egymást. És nem a sérült/ nem sérült emberek. Hanem úgy az egész. Mindenki számára más és mást jelent a boldogság és alkalmazkodni nem képesek az emberek. Én nem zárkozók el az egészséges emberi kapcsolatok elöl, de mindig meg szoktam kérdezni mi fogott meg rajtam. Magamból indulok ki, én több szeretett várok el mint más. De jobban és hamarabb ki is tudom mutatni. Éppen ez hátrány is lehet, olyan személy esetében aki zárkozott még az elején. Én pasiként szeretnék gondoskodni a hölgyről és a családjáról, természetesen a korlátaimat szem előtt tartva.

Érkezett 2016. június 28-án, 1 éve.

Nekem nincs semmi problémám a mozgássérült hölgyekkel, és szívesen ismerkednék is velük. Szerintem még normálisabb kapcsolatot is lehet velük kialakítani, mint bárki mással.

Érkezett 2016. június 21-én, 1 éve.

Szerintem nagyon ritka az ilyen. Sokszor nehéz egy egészségesnek alkalmazkodni egy sérülthöz. Sokáig vágytam egy egészséges társra de ma már egyre jobban úgy érzem, hogy ez csak álom marad :(

Érkezett 2016. június 9-én, 1 éve.

Volt mozgás korlátozott barátnőm igen összejönnék sőt imádtam és bármikor szimpátiát vált ki egy mozgássérült nálam!

Érkezett 2016. június 5-én, 1 éve.

így igaz!aki tolószékes az eleinte utálja a világot,az egészséges embereket.be kell valljam jómagam is így éreznék.foglalkoztam mozgássérült emberekkel,igen volt köztük roppant szimpatikus és ellenkezője is.nehéz a lelküket megközelíteni.nehezen fogadják el a segítséget ami szintén érthető,hiszen valahol fel kell adniuk az EMBERT!és a kérdés.....most ha igen én biztos élnék sérült emberrel ...de ronda szó,nem merem kijelenteni 100%-ig.ha együtt élünk és akkor történik visszafordíthatatlan akkor igen....de tegyük a szívünkre a kezünket akkor igen????lehet engem ezért megkövezni,de nem érdemes.hála Isten nem eddig nem kellett bizonyítani.gondoljak most bele mi lenne ha én..?nem gondolok bele csak élek jelen pillanatban járóként...

Érkezett 2016. április 30-án, 1 éve.

Talán.
Szerintem az olyan egészséges ember, akinek a családjában vagy ismeretségi körében volt/van mozgáskorlátozott, mozgássérült, toleránsabb az átlagnál, hiszen akkor is ismeri ezt az állapotot, ha ő maga személyesen nem érintett. Hozzáteszem, valaki ugyanúgy lehet antipatikus mozgássérülten, mint egészségesen, ez nem azon múlik, hogyan jár.

Érkezett 2016. április 29-én, 1 éve.

Alina!azért egy depressziós ember ne hasonlítsunk egy mozgássérülthöz!ég és föld!a depis ember segíthet magán!!!egy tolószékesnek esélye nincs erre!

Érkezett 2016. április 29-én, 1 éve.